Ako by ste to zahrali?

Príspevky zo starej diskusie

Re: check na flope

Odoslaťod yegon 26 Júl 2007 13:39

dobra myslienka tuke

postupky by som sa tu moc nebal, ale chybaju informacie o vyske blindov, pozicii a farbe flopu. Ak by bol dvojfarebny a ja by som nemal A v tej farbe ktora je pocetnejsia asi by som tiez neriskoval check.

inak je to 50/50 medze check a bet, problem je v tom ze ked betnes tak s cim ta super moze callnut ak nema eso? A kedze uz ostava len jedno eso v hre tak je nepravdedpodobne ze ho ma.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

prepis ruky

Odoslaťod TuKE 26 Júl 2007 14:51

chcelo by to prepis ruky z handhistory, po tom budeme naozaj múdrejší, lebo takto je to veľmi všeobecné.

Jaska, môžeš ho tvojou top rukou stratiť, čo nie je cieľom, čiže nesmie to byť veľký bet, ale niečo také malé a chutné :-), chýba ten výpis, ale po takom flope by som ešte vložil 1,5 až 2x toľko čo som vložil pred flopom, aj keď to je dosť podozrivé :-)
Kombinácie, ktoré by taký hráč čo dá all-in na J7 mal byť schopný dorovnať: A-hocičo, 89, 88, 99, JT, 67, 7T.
Lebo (aj keď bez výpisu) sa na to človek pozerá akokoľvek, tak ALL-IN (cca. 120-160 USD) ak bolo v pote cca. 20-40 USD je dosť psycho, čistý nákup, alebo hugehand, ktorú však v tej chvíli mal FakePoker.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!