ako hrat limit poker?
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
ako hrat limit poker?
nemate niekto nejake stranky abo tipy ako hrat LIMIT holdem(a mozno ja poker vseobecne)?
s cim sa oplati vstupit do hry...kedy zahodit atd(nejak mi to enjde a sprvu som nechapal ludi co a ako a preco call az na river)...ak mate budem vdacny(sa mi zapacil horse freeroll na P****Stars(casom bych si chcel zahrat aj o vlastne ale zatial len freerolly)) a kedze cely horse je limit poker...tak sa mi to dosti zle hra..diky za rady:-)
s cim sa oplati vstupit do hry...kedy zahodit atd(nejak mi to enjde a sprvu som nechapal ludi co a ako a preco call az na river)...ak mate budem vdacny(sa mi zapacil horse freeroll na P****Stars(casom bych si chcel zahrat aj o vlastne ale zatial len freerolly)) a kedze cely horse je limit poker...tak sa mi to dosti zle hra..diky za rady:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: hehe
noooooooo....neviem...ci budem mat...ked mam vitaznu kombinaciu po flope a nejaky trulko chyti na river daco lepsie = runing running daco tak urcite budem nadavat ako pohan...ale tak co...treba ksusat nieco mi snad sadne:-)
a zase opacne garde ako to skusam...tak dvaja na limit pokri je cool...len call a call a na river ti to pride:D a tam raise...(limit by sa nemal dovolit hrat ludom s agresivnou povahou:-D ) (preot si kupim boxersky pytel asik)
a teraz vazne...ak niekto volne dostupne..najlepsie nejake rady atd mate budem povdacny:-)
a zase opacne garde ako to skusam...tak dvaja na limit pokri je cool...len call a call a na river ti to pride:D a tam raise...(limit by sa nemal dovolit hrat ludom s agresivnou povahou:-D ) (preot si kupim boxersky pytel asik)
a teraz vazne...ak niekto volne dostupne..najlepsie nejake rady atd mate budem povdacny:-)
- wizdo
aha
najlepsie je prechadzat s full stola na shorthanded aj ked su to uplne ine hry, ide o to ze full table sa da hrat konzervativne.
running running sa nenadava ako pohan hraje sa dalej,.... ked budes hrat limit dostatocne dlho tak ta zbavi emocii -:)))
sklansky mal o limite knizku a potom dake ako beat low limit tables
running running sa nenadava ako pohan hraje sa dalej,.... ked budes hrat limit dostatocne dlho tak ta zbavi emocii -:)))
sklansky mal o limite knizku a potom dake ako beat low limit tables
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Re: ako hrat limit poker?
Ja hravam pravidelnejsie Stud H/L a celkom pokojne hravam s running running, najradsej mam, ked mam running running na low, running running na flush a k tomu este straight :) proste ked mas kopec outov tak treba hrat dalej :)
- Tatizz
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: ako hrat limit poker?
a nejake linky by neboli??? pls...
pravda limit ta musi zbvait emocii..bo viem ze kadejaka truba ta callne na gutshot-a abo cakajuc na set :-) (plati to ja opacne)...
takze ak mate dajake linky a spol budem povdacny...ze s cim chodit do hry..po com a s cim sa mi oplati dorovnavat...(napr minule mi vyslo hra s 44 ked chlapik dostal an turne flush a ja na rivri full)...dik8-)
pravda limit ta musi zbvait emocii..bo viem ze kadejaka truba ta callne na gutshot-a abo cakajuc na set :-) (plati to ja opacne)...
takze ak mate dajake linky a spol budem povdacny...ze s cim chodit do hry..po com a s cim sa mi oplati dorovnavat...(napr minule mi vyslo hra s 44 ked chlapik dostal an turne flush a ja na rivri full)...dik8-)
- wizdo
niekto vyhodnotenie kariet na RAZZ???
ako obcas nehapem...nemam sajn ako sa posudzuje ak maju dvaja nejake vyysie ruky teraz som prehral A34 TJ vs 23689 a nefim preco
- wizdo
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.