Ako hrat stoly pre 6tich..
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Ako hrat stoly pre 6tich..
Zdravicko pani, .. potreboval by som poradit ako dalej ... :) lebo nejak nepostupujem ani neklesam.
Hravam F****Tilt 0,1BB. cash games. Oproti vam ktory hravate aj 2usd BB som amater ale napriek tom dokazem pri 0,1BB ist denne aj 100usd + ale aj 50-60 - , problem je v tom ze mam problem s disciplinou bankrollu a nedokazem zniest napriklad tyzdennu stagnaciu az minus a hned idem do vyssej miestnosti s tym ze budem mat stastie .. tak ako vcera , Napr... uz som na to nemal nervy ze potrebujem konecne vyhrat idem teda.. 0,3BB .. k stolu samozrejme full buyin (60usd).. hrajem si 10-15min (vzdy len shorthanded stoly 6players a menej) potom som dostal AA tak som pekne reraisol na BB proti SB (cheap leader 140usd) .. a uz bolo preflop pekne nalozene nejakych 10usd.. on mal AK.. flop. K,4,Q... on raise 7 , ja ALL IN.. on Call. na river samozrejme K. ja -60. :)
To bola typicka vzorka toho co sa mi stava.
Na to sa ale nestazujem , nebudem tu plakat ako niektory ze im herna rozdava zle karty :D
Myslim si osobne ze mi to celkom ide, prehravam hlavne na discipline ktoru neviem dodrzat. dokazem si na BB 0,1 behom tyzdna nahrat 250usd.. , potom pridu 3 dni behom ktorych pridem cca o 50usd.. a proste prejavi sa moje druhe ja "moje gamblerske ja ".. : a prask ho aj do miestnosti 0,5/1 kde nedokazem hrat svoju hru pretoze su to moc velke supy na moj skromny bankroll (ale vtedy svietia ocka od prezivania kazdej hry:)..
Chcem sa spytat ci mate aj vy taketo problemy a ak viete ich riesit tak ako .. lahko sa to hovori ze treba dodrzat stanovenu disciplinu .. ale nie kazdemu :)
Inak by som dost ocenil keby tu nejaky borci ako napr .. yegon, jonatanko alebo nejaky cash player co hraje plusovo vyssie blidny napr NL200 spravil nejake videjko :) teraz je to velmi moderne, na nete je toho plno ale vacsinou sit and go... a tie mi teda nejdu dobre, ja hrajem agresivne dost mam problemy hrat tight co je dost dolezita vec pri sit and go a hlavne som si navykol na cash sedi mi viac a je tam vacsi pohyb penazi :)
popripade by som uvital nejake linky na cash games od nejakych lepsich hracov s komentarom .. komentar ani tak nemusi byt ale hlavne nech je vidiet hracove karty :D lebo je milion videi kde len nejaky loozri tocia pro cash tables.. a neni vlastne nic vidiet len ze je tam maju nalozene 20 000usd pot napr. :)
diky za kazdu radu.
Hravam F****Tilt 0,1BB. cash games. Oproti vam ktory hravate aj 2usd BB som amater ale napriek tom dokazem pri 0,1BB ist denne aj 100usd + ale aj 50-60 - , problem je v tom ze mam problem s disciplinou bankrollu a nedokazem zniest napriklad tyzdennu stagnaciu az minus a hned idem do vyssej miestnosti s tym ze budem mat stastie .. tak ako vcera , Napr... uz som na to nemal nervy ze potrebujem konecne vyhrat idem teda.. 0,3BB .. k stolu samozrejme full buyin (60usd).. hrajem si 10-15min (vzdy len shorthanded stoly 6players a menej) potom som dostal AA tak som pekne reraisol na BB proti SB (cheap leader 140usd) .. a uz bolo preflop pekne nalozene nejakych 10usd.. on mal AK.. flop. K,4,Q... on raise 7 , ja ALL IN.. on Call. na river samozrejme K. ja -60. :)
To bola typicka vzorka toho co sa mi stava.
Na to sa ale nestazujem , nebudem tu plakat ako niektory ze im herna rozdava zle karty :D
Myslim si osobne ze mi to celkom ide, prehravam hlavne na discipline ktoru neviem dodrzat. dokazem si na BB 0,1 behom tyzdna nahrat 250usd.. , potom pridu 3 dni behom ktorych pridem cca o 50usd.. a proste prejavi sa moje druhe ja "moje gamblerske ja ".. : a prask ho aj do miestnosti 0,5/1 kde nedokazem hrat svoju hru pretoze su to moc velke supy na moj skromny bankroll (ale vtedy svietia ocka od prezivania kazdej hry:)..
Chcem sa spytat ci mate aj vy taketo problemy a ak viete ich riesit tak ako .. lahko sa to hovori ze treba dodrzat stanovenu disciplinu .. ale nie kazdemu :)
Inak by som dost ocenil keby tu nejaky borci ako napr .. yegon, jonatanko alebo nejaky cash player co hraje plusovo vyssie blidny napr NL200 spravil nejake videjko :) teraz je to velmi moderne, na nete je toho plno ale vacsinou sit and go... a tie mi teda nejdu dobre, ja hrajem agresivne dost mam problemy hrat tight co je dost dolezita vec pri sit and go a hlavne som si navykol na cash sedi mi viac a je tam vacsi pohyb penazi :)
popripade by som uvital nejake linky na cash games od nejakych lepsich hracov s komentarom .. komentar ani tak nemusi byt ale hlavne nech je vidiet hracove karty :D lebo je milion videi kde len nejaky loozri tocia pro cash tables.. a neni vlastne nic vidiet len ze je tam maju nalozene 20 000usd pot napr. :)
diky za kazdu radu.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: Na sport1
IMHO to je o nicom, lebo nevidis napr co sa dialo predtym atd. a vidis len zlomok ruk ktore odohorali dokopy. najlepsie je video aj s komentom "preto lebo...":-$
- bedlak
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
6max
6max je hodne rozlietana hra, vykyvy oboma smermi su uplne bezne, musis proste popracovat na tom aby si si z toho nic nerobil. Viem ze je to tazke sam mam s tym problemy :). Ked som dva dni po sebe v minuse tak zacinam pochybovat ci vobec viem co robim. Asi sa to da odstranit len skusenostou a odohranim velkeho poctu ruk.
Co sa tyka videi tak mam ich dost, bohuzial vacsinou oficialne zaplatene a je na nich stamp takze ak by som ich siril dalej dalo by sa zistit ze to islo odo mna :( ale mam aj zopar takych ktore som sam ziskal pokutnymi sposobmi takze skusim do dat dokopy a hodit to na nejaky server na download, potom napisem linku
sam som skusal spravit video zo svojej hry hlavne preto aby som sam vedel skontrolovat s odstupom ako hram - musim priznat ze som bol dost zhrozeny :)
Co sa tyka videi tak mam ich dost, bohuzial vacsinou oficialne zaplatene a je na nich stamp takze ak by som ich siril dalej dalo by sa zistit ze to islo odo mna :( ale mam aj zopar takych ktore som sam ziskal pokutnymi sposobmi takze skusim do dat dokopy a hodit to na nejaky server na download, potom napisem linku
sam som skusal spravit video zo svojej hry hlavne preto aby som sam vedel skontrolovat s odstupom ako hram - musim priznat ze som bol dost zhrozeny :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Videa 6-max
http://www.liquidpoker.net/information/f/214426/1/Videos_for_microstakes_players.html
http://rapidshare.com/files/33486714/joeNL25.rar
To prve su dve videa jedno NL25, druhe NL50 -natocil to hrac ktory hrava NL200
To druhe je NL25, dobre je ze to je v cestine
Inak vela videi je na napr. liquidpoker.net, alebo twoplustwo.com
http://rapidshare.com/files/33486714/joeNL25.rar
To prve su dve videa jedno NL25, druhe NL50 -natocil to hrac ktory hrava NL200
To druhe je NL25, dobre je ze to je v cestine
Inak vela videi je na napr. liquidpoker.net, alebo twoplustwo.com
- Andrej
Re: Videa 6-max
hmm, to 2 je asi od joea z pokergamers, ano? To si rad pozriem... :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Videa 6-max
jj taky na to koukiam ..docela dlouhy je to :) asi 2h ja sem ted nekde za pulkou .. sleduju to a zaroven hraju cash G.. a najednou mi prisla tahle handa :)
mozna to bylo spatne zahrany ..ale sel jsem do toho protoze byly oba dva loose...kouknete se sami..peknej bank :)
Hand P4-54805000-1703, Started at 29.11.2007 0:05 (GMT+1)
Table 'Sofia': $4-$4 No Limit HE (Real)
Seat 0: snoopy7171 ($311,75 in chips)
Seat 1: uvdw77 ($1 621 in chips)
Seat 2: Slowfox1 ($388 in chips)
Seat 3: codiatis79 ($215,50 in chips) (on the button)
Seat 7: mysakmysak ($488,20 in chips)
*** Blind Bet Round *** :
mysakmysak : Post Blind ($2)
snoopy7171 : Post Blind ($4)
Dealt to mysakmysak: Kh
Dealt to mysakmysak: Kd
*** Pre-Flop *** :
uvdw77 : Fold
Slowfox1 : Bet ($16)
codiatis79 : Call ($16)
mysakmysak : Raise ($45)
snoopy7171 : Fold
Slowfox1 : Call ($31)
codiatis79 : Call ($31)
*** Flop *** : 7s 4s Qc
Dealt to Slowfox1: 9s
Dealt to Slowfox1: Js
Dealt to codiatis79: Qs
Dealt to codiatis79: Ac
mysakmysak : Bet ($100)
Slowfox1 : Raise ($288)
codiatis79 : Call ($168,50)
codiatis79 : All In ($168,50)
mysakmysak : Raise ($341,20)
mysakmysak : All In ($441,20)
Slowfox1 : Call ($53)
Slowfox1 : All In ($341)
*** Turn *** : [ 7s 4s Qc ] Jc
*** River *** : [ 7s 4s Qc Jc ] 10h
mysakmysak : Show Cards
Slowfox1 : Show Cards
codiatis79 : Show Cards
*** SUMMARY ***
Pot: $1 093 | Rake: $3
Board: [ 7s 4s Qc Jc 10h ]
snoopy7171 lost $4
uvdw77 lost $0
Slowfox1 lost $388 Shows [ 9s Js ] (a pair of Jacks)
codiatis79 lost $215,50 Shows [ Qs Ac ] (a pair of Queens)
mysakmysak bet $488,20, collected $1 093, net $604,50 Shows [ Kh Kd ] (a pair of Kings)
mozna to bylo spatne zahrany ..ale sel jsem do toho protoze byly oba dva loose...kouknete se sami..peknej bank :)
Hand P4-54805000-1703, Started at 29.11.2007 0:05 (GMT+1)
Table 'Sofia': $4-$4 No Limit HE (Real)
Seat 0: snoopy7171 ($311,75 in chips)
Seat 1: uvdw77 ($1 621 in chips)
Seat 2: Slowfox1 ($388 in chips)
Seat 3: codiatis79 ($215,50 in chips) (on the button)
Seat 7: mysakmysak ($488,20 in chips)
*** Blind Bet Round *** :
mysakmysak : Post Blind ($2)
snoopy7171 : Post Blind ($4)
*** Pre-Flop *** :
uvdw77 : Fold
Slowfox1 : Bet ($16)
codiatis79 : Call ($16)
mysakmysak : Raise ($45)
snoopy7171 : Fold
Slowfox1 : Call ($31)
codiatis79 : Call ($31)
*** Flop *** : 7s 4s Qc
mysakmysak : Bet ($100)
Slowfox1 : Raise ($288)
codiatis79 : Call ($168,50)
codiatis79 : All In ($168,50)
mysakmysak : Raise ($341,20)
mysakmysak : All In ($441,20)
Slowfox1 : Call ($53)
Slowfox1 : All In ($341)
*** Turn *** : [ 7s 4s Qc ] Jc
*** River *** : [ 7s 4s Qc Jc ] 10h
mysakmysak : Show Cards
Slowfox1 : Show Cards
codiatis79 : Show Cards
*** SUMMARY ***
Pot: $1 093 | Rake: $3
Board: [ 7s 4s Qc Jc 10h ]
snoopy7171 lost $4
uvdw77 lost $0
Slowfox1 lost $388 Shows [ 9s Js ] (a pair of Jacks)
codiatis79 lost $215,50 Shows [ Qs Ac ] (a pair of Queens)
mysakmysak bet $488,20, collected $1 093, net $604,50 Shows [ Kh Kd ] (a pair of Kings)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: Re: Re: Videa 6-max
tim spatne zahrany jsem myslel ze kdyz sli oba ALL IN tak mohli chytit se atd.. nevim co myslite ..polozili by jste ??
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Re: Ako hrat stoly pre 6tich..
toto sa stava aj mne musim kuk tie videa :D
- beinn
- Založený: Jún 2007
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.