all in s AA preflop proti viac ako 2 hracom

Príspevky zo starej diskusie

all in s AA preflop proti viac ako 2 hracom

Odoslaťod wizdo 13 Sep 2007 10:24

no takže...hrám poker pol roku....a zložit AA po zlých kartach na flope..ešte povedzme...
ale čo robiť ak ide preflop all in povedzme traja hráči...a viac
no mal som hru...2USD rebuy druhá hodina hrania bol som tretí najsilnejší na stole ...dostal som AA na buttone na stole s 10-timi hracmi...ale hráči predo mnou spravili dačo čo som nečakal...prvý raise,dalsi reraise,další all in,další raise all in...a bol som na rade ja..a čo teraz?...no dorovnal som z 2 dôvodov
1,všetci boli slabši odo mňa (tí dvaj silnejší akurat položili) a prvý čo ma ohrozoval mal asik polovicu môjho stacku zvyšný za ním ešte menej(som si povedal že porazím jeho a mám skoro všetko naspäť)
2,bola to prvá rozumná hand-a po nejakej dobe...tak som si povedal že snaď neprehrám so všetkými..

no nakoniec to skončilo tak že sme šli all in 5-ti...vyhral to druhý najslabší a potom ja:-) ale karty an rukách 55,77,KQs,QJs došlo TT5 6 8 ...takže som bol vcelku spokojný som dač aj vyhral, 3 vyleteli a hralo sa ďalej...

ako by ste to hrali vy???keby ste boli trebárs niekde za blindami,abo tam kde ja...položili byste AA keby šli 4-ia all in(či už SnG,cash,abo MTT) a kedy by ste boli ochotny položiť AA preflop???...napr..moja hra..len by som bol shortstack presne na tej istej pozícii...abo by to bolo pred platenými miestami..atd

díky za názory:-)
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: all in s AA preflop proti viac ako 2 hracom

Odoslaťod vlade 13 Sep 2007 10:33

Ja ked mam preflop dorovnat allin a mam na ruke AA, tak to neriesim, proste to dorovnam, aj vsetkym deviatim by som to dorovnal, to mi je jedno :-D:-D:-D.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod yegon 13 Sep 2007 10:55

chcel by som mat tento problem co najcastejsie :)

bez rozmyslania allin

jedina situacia kedy by som turbozahodil AA a to trebars aj proti jednemu superovi je v kvalifikacnom turnaji, ked by som mal skoro istotu ze sa kvalifikujem ak foldnem.

extremny pripad

kvalda na Kostarika WPS, postupuje 10 hracov. V turnaji je este 11 hracov teda ak jeden vypadne turnaj konci a vsetci ostatni postupuju. Som druhy v chipoch, mam velky stack 30xBB, posledni piati hraci maju stacky okolo 2-3xBB a su jednou nohou v hrobe. Dostanem AA a raisnem na 3xBB, vsetcia fold az na chipleadera, ktory ma o trochu viac chipov nez ja a ide allin.

no co by ste spravili? ja by som AA bez rozmyslania zahodil

no ale to nie je tvoj pripad :) uviedol som to len ako jedinu moznu vynimku

takze call
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: all in s AA preflop proti viac ako 2 hracom

Odoslaťod acvonmilan 13 Sep 2007 11:00

Rozhodne allin, kdy jindy nez s AA? Prohrat se da s cimkoliv, zrovna jako vyhrat, ale pokud by se skladalo preflop AA tak to snad ani neni sance vyhravat turnaje a k cemu ufoldovat pata, sesta mista? :-)

Fold jen v okamziku, kdy by ty chips nic neresily. Tj. prave nejake kvalifikace, kde nerozhoduje presne umisteni a kdy jsem aktualne na pozici, ktera mi postup bezpecne zajistuje. To same, pokud by slo o nejakou ligu, jako je OPT, kde potrebuji uhrat v poslednim turnaji urcity pocet bodu. Tohle je zrovna i muj pripad, kdy jsem pri poslednim turnaji 1. OPT potreboval alespon tri body za osme misto a slozil jsem i K K preflop! Ucel svetil prostredky... :-[
Obrázok používateľa
acvonmilan

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Odoslaťod wizdo 13 Sep 2007 11:06

sak ja som sa pytal kedy by ste to boli ochotny zlozit...a presne toto som cel pocut...ze sa skladaju aj mrte dobre karty preflop:-)*THUMBS UP*

bo minule som utrel tiez AA preflop mal som TT a dolso K T 5 6 K ....v alline preflop sme boli 3 + sitout(povinyn all in)
wizdo

Re: Re: all in s AA preflop proti viac ako 2 hracom

Odoslaťod wizdo 13 Sep 2007 11:08

zabudol som dopisat ze ja som bol tiez v podsate shortstack...
a to podstatne...ten s AA chvilu aj rozmyslal...a nebolo to zlym spojenim atd...:P...bo potom nam pekne vyhuboval bo ho utrel dalsi s KJ:D
wizdo

Ty si dorovnal?

Odoslaťod KLH 14 Sep 2007 22:51

Vravel si ze si treti najsilnejsi pri stole... bol si asi niekde middle pozicia , a kopa allinerov pred tebou. Ja by som siel ALL in zo vsetkym , aby som tym este viac pokazil odds tym co idu za mnou. S esami nie je co riesit :) jasne ze hrat
KLH

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

to vlade

Odoslaťod APminer 14 Sep 2007 22:53

sice jsem hned zakladni clanek necetl :) ale tvoje odpoved 13.9. 11:33 *THUMBS UP* neni co dodat :-D
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

to AC

Odoslaťod APminer 14 Sep 2007 22:57

a pak te posle domu nekdo s 66 :-D :-D :-D
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: to AC

Odoslaťod keso26 15 Sep 2007 16:37

:-D ..ze si tym nemyslel niekoho konkretneho, ale sterlil len tak z brucha :-D
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!