B-win herna
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
B-win herna
Chcem sa spytat preco medzi zoznamom herni chyba B-win herna. Ja tam rad hram a zaujima ma preco vo Vasom zozname chyba.Inak je tato stranka super a neda sa jej nic vytknut.Len tak dalej.
- Fesi44
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
b-win
Ahoj dakujeme za pochvalu,
Budeme sa snazit dalej, poker mam v zilach :), hravam od strednej, takze sa snazime aby to tu nejako vypadalo a hlavne to ma byt pre vas...
ale k teme: B**n onedlho pribudne ako mozno aj viac herni...je pravda ze mohol byt uz v prvej "varke", ale tu istu hernu ma napriklad PokerRoom...Kazdopadne B**n je pre nasinca zaujimava, takze ja verim ze onedlho pribudne, halvne ak je o to zaujem...
Budeme sa snazit dalej, poker mam v zilach :), hravam od strednej, takze sa snazime aby to tu nejako vypadalo a hlavne to ma byt pre vas...
ale k teme: B**n onedlho pribudne ako mozno aj viac herni...je pravda ze mohol byt uz v prvej "varke", ale tu istu hernu ma napriklad PokerRoom...Kazdopadne B**n je pre nasinca zaujimava, takze ja verim ze onedlho pribudne, halvne ak je o to zaujem...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
vybery na B**n
vyberali ste niekedy peniaze z uctu na B**n? ja som zaslal poziadavku 12.1 a este 19.1 peniaze nenabehli...ako dlho im to bude trvat?
- L_U_M_P
zaciatky freeroll-ov
v zozname freerolov je teraz o 20 30 freerol o 300 $ ale pokial viem na B**n-ne byvaju len o 14 30 a 00:00 asi mate zle prehodeny cas
-
Dano2903 - Príspevky: 122
vybery-B**n
pokud mas u bwinu overenou totoznost pomoci naskenovaneho OP,ktery zasles na support tak do 5 dnu jsou prachy u tebe.
- dement12
B-win suxx
Ja mam stouto spolocnostou vatsinou len negativne skusenosti. Ja som stade vyberal peniaze 3 krat zo stavok a vzdy boli stym problemy. Minuly mesiac som tam hral par dni poker lebo som tam mal nejake peniaze zo stavok, vyhral som 20,000 sk a dal som si to vyplatit na moneybookers. Na moje prekvapenie to tam bolo celkom rychlo asi 2 dni ale ejha. Na moneybookers mi prislo iba 18.900 sk. Ked som to reklamoval tak mi oznamili, ze je to kurzovy rozdiel.. co je dobra pikatchovina...... A to nehovorom o tom, ze tam nemaju pre poker hracov ziadne bonusy proste nic. Jedine v com je dobra ta herna ze tam hraju celkom lamy ale to je mozno iba moj subjektivny nazor. Vyhoda pre niektorych lud je este ze maju ucet v SK banke ale inak meg suxx pre mna. Fesi: promotion v ceskom nebo slovenskom jazyku ma uz dnes skoro kazda herna, ktora nejako posobi na nasom trhu.
- cstrike22
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.