BAD LUCK

Príspevky zo starej diskusie

BAD LUCK

Odoslaťod Tension182 31 Dec 2007 16:24

ma niekto radu pre beginnera ako sa preniest cez bad luck?? v kazdom freerole turnaji vypadnem ked dam all-in a po TURNe mam lepsie karty a prehram na river..priklad: chytil som 9 10... super 3 10... flop 3 9 10 ... tak som dal all-in a on dorovnal.. na turn prisla nejaka hlupost a na river 3 .. a tak som zase odisiel z turnaja skoro.. nejak si to velmi berem, pretoze mam smolu vo vsetkom moznom uz :D :-(
Tension182

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

tension

Odoslaťod chipfeeder 31 Dec 2007 19:24

ty si uvedom jednu zakladnu vec. neda sa vyhrat turnaj bez toho ,aby mali tvoji superi bad luck, resp. aby si nevyhral zopar partii aj s horsou rukou alebo horsou poziciou po flope.

napr. si predstav, ze mas zakazdym po flope lepsiu ruku v pomere 70:30. Ak by si mal dvakrat po sebe vyhrat takuto ruku, tak je uz pravdepodobnost 49:51 v tvoj neprospech. A ak by si mal vyhrat 3 krat po sebe takuto ruku, tak pravdepodobnost tvojho uspechu bude nieco pod 35 percent.

Neboj sa, to ani najvacsi hraci pokru by freerollove turnaje nevyhravali ako na beziacom pase. Mne sa tiez stava len zriedkavo , aby som vypadlol z turnaja z horsou rukou. Ale keby ta na turne a riveri necakali prekvapenia (niekedy prijemne niekedy neprijemne), tak uz by to nebol poker, ale pyramidova hra.
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: BAD LUCK

Odoslaťod APminer 01 Jan 2008 17:39

mne river likviduje uz 2 a 1/2 roku :( ale doufam, ze uz se to otoci

jasne, ze par rivru mne i vratilo do hry 8-)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!