big player z P****Stars
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
big player z P****Stars
musim sa s vami podelit o jednou zo skusenosti co som dnes videl - a to mi este roy dnes hovoril, ze na P****Stars su sami silni hraci
kukal som dnes na ElkY-ho hru na P****Stars turnaji 215 Sunday Warm Up - pokial ste tam tak odporucam kuknut hraca s nickom "Lileor99", je to fakticky profik, raisuje kazdu ruku, je jedno co ma, a za par minut sa z neho stal chipleader, lol, ja som tam vychadzal z uzasu - jedna hra ako dokaz
lile raise pred flopom zo 4-2 off, dorovnal ho jeden francuz, flop A 5 K, lile bet, frantik calls, v pote je dakych 2000, turn 9, frantik vsadi, lile big raise s nicim, frantik dorovna, turn 3, frantik check, lile all-in, frantik dorovna ... vzhladom na lile-ho hru, si myslim, ze by tento call spravilo 99percent hracov, avsak ja som ostal v nemom uzase nad tymto hracom
trochu mi hrou pripomina nieco ako Sammyho Farhu ci Layne Flacka, ale skor mi tento hrac pide ako jeden z tych americkych nadsencov, ktori vyhodia 215 dolacov za turnaj
ale tiez mi pripomina freerolloveho hraca, lebo niektori prave takto hraju - raise pred flopom a vzdy continual bet po flope - nikdy necheckuju po flope
takze davajte si pozor na hraca s nickom "lileor99" je to bud velky profik, ci uplny amatersky nadsenec
rad privitam vase nazory na tohto hraca, jeho zakladne rysy som uz prezentoval
kukal som dnes na ElkY-ho hru na P****Stars turnaji 215 Sunday Warm Up - pokial ste tam tak odporucam kuknut hraca s nickom "Lileor99", je to fakticky profik, raisuje kazdu ruku, je jedno co ma, a za par minut sa z neho stal chipleader, lol, ja som tam vychadzal z uzasu - jedna hra ako dokaz
lile raise pred flopom zo 4-2 off, dorovnal ho jeden francuz, flop A 5 K, lile bet, frantik calls, v pote je dakych 2000, turn 9, frantik vsadi, lile big raise s nicim, frantik dorovna, turn 3, frantik check, lile all-in, frantik dorovna ... vzhladom na lile-ho hru, si myslim, ze by tento call spravilo 99percent hracov, avsak ja som ostal v nemom uzase nad tymto hracom
trochu mi hrou pripomina nieco ako Sammyho Farhu ci Layne Flacka, ale skor mi tento hrac pide ako jeden z tych americkych nadsencov, ktori vyhodia 215 dolacov za turnaj
ale tiez mi pripomina freerolloveho hraca, lebo niektori prave takto hraju - raise pred flopom a vzdy continual bet po flope - nikdy necheckuju po flope
takze davajte si pozor na hraca s nickom "lileor99" je to bud velky profik, ci uplny amatersky nadsenec
rad privitam vase nazory na tohto hraca, jeho zakladne rysy som uz prezentoval
- BJK
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to jonatanko
??? Nemoze predsa prehravat a prezivat vdaka rakeback, to by tam bolo pomaly perpetum mobile.....
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
aha
takze odohral cca 14000 turnajov sng priemerne vstupne 600 usd a je v imuse 85000 usd cize investoval 8500 000 na vstupnom z toho je rake cca 850000 tisic usd * 5 cca 4 mega vpp bodov -:)) * 3.5 je 14 mega fpp bodov co je cca 7 mega slovenskych korun -:))) cize je v pluse aj ked je v minuse!!! inak uz ten tier moze mat ako *5 a to by mal este viacej penazi
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
a este daco
myslim si ze vacsina hracov na mikrolimite preziva vdaka rakebacku -:)))
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
re jonatanko
Aj expekt ma ?
- Tomda888
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.