bodog freeroll - vyber cashu

Príspevky zo starej diskusie

bodog freeroll - vyber cashu

Odoslaťod trikoza 25 Nov 2007 19:29

zdravicko

vcera som vyhral 75 dolacov na bodogu na freerolle a kedze je to moj prvy cash zarobeny na pokri a nemienil som dalej na bodogu hrat tak ze si ho vyberiem a pojdem sa dakedy pekne ozrat... na bodog som nevlozil ziaden depozit

prejdem teda do cashieru, tam mi aj pekne pise "Your eCash balance is $75.00" tak ze supr dam si payout a kukam

Unfortunately, you are currently not eligible for any of our withdrawal methods.
We ask that you kindly contact us at service@bodoglife.com or call our Customer Service Center toll-free at contact us for more information.

tak im napisem majla, hned mi dojde naspat mail a v nom "We are currently in the process of reviewing your inquiry and your account information. Please expect a reply from us within our 15-minute standard."

tak sa tesim ale po dni stale nic

mate s tym niekto skusenosti?? pripadne neviete dovod preco ich nejde vybrat?? nikde som nenasiel ze by na vybratie cashov vyhratych vo freerolle bolo treba nazbierat nejake body a pod.

dik
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Re: bodog freeroll - vyber cashu

Odoslaťod igy94 25 Nov 2007 19:38

Sa mi zda ze na niektorych herniach na to aby si si mohol vybrat peniaze musis najprv depositnut aspon minimalny vklad...
Obrázok používateľa
igy94

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Re: Re: bodog freeroll - vyber cashu

Odoslaťod trikoza 25 Nov 2007 19:53

to by davalo zmysel ale potom mam este dve otazky

1. preco nedepozitarov pustaju k freerollu? to znamena ze tam mam teraz vlozit 20 dolarov a hned si vybrat 95? co je to za blbost...

2. kde je ten ich "15-minute standard" na odoslanie odpovedi? to sa mi nejak nespaja so slovickom serioznost (aj ked ako nedepozitara ma mozu mat v pazi)
Obrázok používateľa
trikoza

Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!