BONUSY ZA HRANIE
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
BONUSY ZA HRANIE
zaujimalo by ma ake su bonusy za pravidelne hranie v roznych poker herniach. Ja hram na pokerroom a za mesiac(cca 4 hodiny denne, limity NL 1, NL 2, PL 2) dokazem na rake back(player points si mozes zamenit za cash) ziskat 300 $ . Ma nejaka herna lepsi rake back ?
- looserSR
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
to looserSR
na 60 percentach herni nedostanes vobec nic, na 20 percentach herni ponuknu obcas nejaky reload bonus (ktory sa brutalne tazko cisti), co sa tyka zvysku obcas sa nieco najde ale vacsinou su to male herne, s malo hracmi. Myslim ze tvojich 300 $ je velmi slusnych, za to ze tam hravas, kedze som pocul ze v tej herni je strasne vela zlych hracov, a vedia tam byt aj celkom fajne reload bonusy...
- Baba
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Rakeback
Ano Jonatanko ma 100% pravdu. Rakebeck moze byt velky rozdiel medzi tym ci si s pokerom v minuse na nule alebo v pluse. Niektrore herne maju slusny rakeback niektore zas ziadny... Ja hravam vatsinou iba na i4 preto sa mozem vyjadrit iba ktomu. je tam Rakeback od 20-60% podla toho kolko bodov VIP sa nazbiera + prvych 50 hracov kazdy mesiac sa umiesnti vo VIP lige kde su zas dalsie eura (1.miesto 1000 eur) na nakup veci z katalogu. Skoda, ze party nema rakeback inak by som asi hraval aj tam.
- cstrike22
no
skoda ze to nefunguje na tych lepsich herniach, vacsinou dostavas len body, za ktore si potom nieco zo shopu mozes zamenit. Pokerroom je svetla vynimka v spojeni 25.000 hracov v spicke, najviac pot limit stolov (aj s vyssimi limitmy) a moznostou menit body za bonusove baliky 150 usd. Ja to dostavam tak 3 - 3.5 krat za mesiac :-)
- Lose
aha
no na P****Stars mame fpp body ono je to asik ako 30% rakeback na urcitych limitoch ak si supernova, niekde v diskusii na www.twoplustwo.com je to rozobrate viacej.
ono sa to nezda ale do limitu 10/20 je to rozhodujuci faktor ci si v pluse alebo nie -:))
ono sa to nezda ale do limitu 10/20 je to rozhodujuci faktor ci si v pluse alebo nie -:))
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.