CD poker 100 bubakov
Re: Re: Dolarovi bubaci
Chcel som aby dali tento o 200$, ale o 200 bude az freeroll ktory je dalsi tyzden, ten uz je nahodeny v lobby a je tam nastavenych prize na 200$ :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: AC
uz jsi aj vypadl =-O dnes te to nebyvilo ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
kasparov,hm
zahral som to zle ?..alebo co sa stalo ???
blinds 10/20, sedim na UTG+1, 1730 chips, drzim As-Ts, raise 3xBB, MP1 a MP3 call.
Flop : 5d-5s-8s ,v pote 210, ja overbet 400, MP1 raise 800, MP3 fold, ja call (mal som ist all-in, ale pravdepodobne by to aj tak nezlozil).
Turn 6c, ja all-in, aj ked uz neskoro, MP1 call, ukazal Jh-8h !
River 2c, prehral som na dva pary, viem ze som to zahral na flope zle, ale fold nepripadal do uvahy, neveril som mu tu 5-ku, kedze pre flop dorovnal raise. Napadlo mi este 8-8, ale jeho ruka ma prekvapila,hm.
Kasparov, viem, ze si dobry hrac, prosim Ta, preco si to takto zahral ?..mal si sice dva pary, ale nie prilis vela outs (5,8) ..prip. by sa mohli vyjadrit dalsi, yegon, cstrike, vlade, OPT-hraci ale aj ostatny.Dik :)
blinds 10/20, sedim na UTG+1, 1730 chips, drzim As-Ts, raise 3xBB, MP1 a MP3 call.
Flop : 5d-5s-8s ,v pote 210, ja overbet 400, MP1 raise 800, MP3 fold, ja call (mal som ist all-in, ale pravdepodobne by to aj tak nezlozil).
Turn 6c, ja all-in, aj ked uz neskoro, MP1 call, ukazal Jh-8h !
River 2c, prehral som na dva pary, viem ze som to zahral na flope zle, ale fold nepripadal do uvahy, neveril som mu tu 5-ku, kedze pre flop dorovnal raise. Napadlo mi este 8-8, ale jeho ruka ma prekvapila,hm.
Kasparov, viem, ze si dobry hrac, prosim Ta, preco si to takto zahral ?..mal si sice dva pary, ale nie prilis vela outs (5,8) ..prip. by sa mohli vyjadrit dalsi, yegon, cstrike, vlade, OPT-hraci ale aj ostatny.Dik :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: kasparov,hm
jedine, co mi teraz po vychladnuti z toho vychadza je, ze skusal, ci mam full, resp.set a keby som all-inol uz na flope, asi by zlozil, aj ked si myslim opak.Inak si tu hru na flope neviem zatial vysvetlit. Este si to neskor pozriem a porozmyslam, kde som spravil chybu, teraz musim off.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: AC
Hral jsem hral a byl dokonce jednu chvili za Tebou na treti pozici :-D Jenomze, dneska koncila ve Fotostaru super akce, fotosesit zdarma (jinak stoji 218,- Kc) takze jsem si naskladal nejake fotky a hral se s tim. Tudiz to dopadlo tak, ze jsem jen foldoval, vyskakovalo mi tam okno coz mne sralo, protoze jsem potreboval preskladat fotky v navrhu jejich automatu a tak jsem pockal na prvni pair co mi dojde, 7 7 allin, souper call K T - a samo doslo K. Zahral lotto a vyslo mu, ale pro mne to nic neresilo, i kdybych ten allin vyhral tak o par her pozdeji bych to hrotil znova. V poslednich dnech poker 0% priorita...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: kasparov,hm
Ja si myslim, ze v tak rannom stadiu Allin, je dine s pokrom, mam skusenosti, pamatas, haha
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
to Keso
Bud si jisty, ze ja na jeho miste a s dnesni zainteresovanosti pro hru bych to zahral uplne stejne, dumas nad tim zbytecne :-D Pri OPT by si to nelizl, ale dneska se hralo obecne uvolnene.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: kasparov,hm
Kde máš ty dva páry?
- algec111
- Založený: Júl 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.