Čitanie protihracov VS top kombinacie na turnajoch
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
.
tiez sa pripajam k yegonovmu nazoru. Taktiez na zaciatku hravam len TOP10 plus nieake tie pary .
Problem mi robia hlavne ruky ako A,7 po flope napr A,T,4 . Kedze sa mi uz vtedy tazko zahadzuje to eso a zvycajne sa pozrem na turn a ked som uz tam tak ma to taha aj na river . A nakoniec rozhodne kicker. Teraz uz take ruky len zahadzujem . Samozrejme ked hrame uz len 3-4 tak take ruky skusam riesovat ,popripadne kradnem snimi blindy .
Problem mi robia hlavne ruky ako A,7 po flope napr A,T,4 . Kedze sa mi uz vtedy tazko zahadzuje to eso a zvycajne sa pozrem na turn a ked som uz tam tak ma to taha aj na river . A nakoniec rozhodne kicker. Teraz uz take ruky len zahadzujem . Samozrejme ked hrame uz len 3-4 tak take ruky skusam riesovat ,popripadne kradnem snimi blindy .
- Adrian15
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: .
No takto, ja sa snazim dorovnavat tych co maju dobre karty a raisnu nejaku rozumnu sumu a spolieham sa na to ze ma trafi flop, to sa mi podari priblizne 1x z 5 pokusov, ale ked sa to podari, takym typom co drzia AA, KK, AK zoberiem vacsinou cely stack s mojimi 2P, vypocujem si v chate aky som idiot a hram dalej, zatial co nestastnik s AA ma 135 chipov :)
Ak mi tato moja haluzacka strategia nevychadza a mam uz malo chips, tak si pockam na silnu ruku a snazim sa o double up
Ak mi tato moja haluzacka strategia nevychadza a mam uz malo chips, tak si pockam na silnu ruku a snazim sa o double up
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
.
Jasne , ja respektujem tvoj nazor :)
Ale u mna to je nieco ine , ak po flope mam flush ci straight draw tak potom superi zo mna vytiahnu niekedy aj polovicu stacku . Tak radsej sa uz takimto situaciam sa snazim radsej vyhybat , zatial sa mi to pomerne dari .
Ale u mna to je nieco ine , ak po flope mam flush ci straight draw tak potom superi zo mna vytiahnu niekedy aj polovicu stacku . Tak radsej sa uz takimto situaciam sa snazim radsej vyhybat , zatial sa mi to pomerne dari .
- Adrian15
Re: turnaj
V urcitej faze len monsters ano, ale preco ked su take male blindy si neuluckovat par chips navyse?
Budem hodinu cakat na AKs, potom to tam osolim, fesak vedla QQ, flop Q 99 a koncim. Co je to za poker?
Ide o to urobit si co najvacsi stack a prinajlepsom vydrzat az do konca :).
Budem hodinu cakat na AKs, potom to tam osolim, fesak vedla QQ, flop Q 99 a koncim. Co je to za poker?
Ide o to urobit si co najvacsi stack a prinajlepsom vydrzat az do konca :).
- vlade
vlado
no to co si pisal je presne to co som povedal ja - hrat vela kariet (ale zase rozumnych nie 83o) proti zlym hracom ked mas na nich poziciu
dobry hrac ti ani s AA nepreplati vsetky tvoje trafene haluzne ruky a uz vobec nie ked ma na teba poziciu
ked hras takto proti dobrym hracom tak do allinu ich dostanes casto len ked si pozadu napr mas 45s a flop pride 944, ovcu dostanes do allinu s A9, dobry hrac ti dorovna len s 99 alebo 4x s kickerom vacsim nez mas ty :)
btw dobry flop (2 pary +) netrafis 1x z 5 pokusov
vseobecne aj v turnaji by si mal hrat na pot odds teda dorovnat raise pred flopom mozes ale ak je sanca ze trafis silnu ruku 1x z 10 tak by si mal v priemere vyhrat v ruke 10x viac nez si vlozil pred flopom inak sa ti to neoplati. No a proti dobrym hracom alebo weak tight hracom co po flope vsetko folduju sa to casto neda.
dobry hrac ti ani s AA nepreplati vsetky tvoje trafene haluzne ruky a uz vobec nie ked ma na teba poziciu
ked hras takto proti dobrym hracom tak do allinu ich dostanes casto len ked si pozadu napr mas 45s a flop pride 944, ovcu dostanes do allinu s A9, dobry hrac ti dorovna len s 99 alebo 4x s kickerom vacsim nez mas ty :)
btw dobry flop (2 pary +) netrafis 1x z 5 pokusov
vseobecne aj v turnaji by si mal hrat na pot odds teda dorovnat raise pred flopom mozes ale ak je sanca ze trafis silnu ruku 1x z 10 tak by si mal v priemere vyhrat v ruke 10x viac nez si vlozil pred flopom inak sa ti to neoplati. No a proti dobrym hracom alebo weak tight hracom co po flope vsetko folduju sa to casto neda.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Tak som vycitil spravny cas
Fold preflop, *SLZA**SLZA**SLZA*
- vlade
Re: Tak som vycitil spravny cas
lol, a co tak k tomu viedlo - fold pre flop ?
- bedlak
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.