Co robit ked nejdu karty?
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Co robit ked nejdu karty?
ahojte, mam velmi jednoduchu otazku. vcera som hral jeden turnaj a od zaciatku som nemohol hra ani jednu hru, lebo mi nechodili ziadne dobre karty, najlepsie co mi doslo bolo tusim K 4...co robite v takychto situaciach?
- urmino1987
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
urmino1987
to už tak někdy bývá :-) Můžeš si vybrat: buď budeš vytrvale čekat na TOP 10 a pak se můžeš dočkat toho, že Tě postupně se zvyšující blindy dostanou na nulu, nebo to riskneš i s takovou kartou jakou je K 4 a budeš doufat, že něco na stůl dojde. Anebo se taky můžeš vydat cestou blufování, na což evidentně několik hráčů ( ne-li většina ) v každém turnaji spoléhá :-) Takže ve stručnosti asi tak :-)
- Haga41
- Založený: Jan 2007
urmino1987
K4 ??? Neviem odkial si sa ucil hrat poker ,ale K4 je jedna s najhorsich kombinacii(ak neni vo farbe) ale dam ti radu : zozen si neaku literaturu o pokry a citaj ,citaj a uc sa.
Moja najvecsia ,,zbran" je Trpezlivost ,musis si vediet pockat na spravne karty oni pridu ,a ak to trva dlho tak aspon studuj svojich protihracov a zistis keby blafuju a kedy mozes blafovat ty
Moja najvecsia ,,zbran" je Trpezlivost ,musis si vediet pockat na spravne karty oni pridu ,a ak to trva dlho tak aspon studuj svojich protihracov a zistis keby blafuju a kedy mozes blafovat ty
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Tapka
to je vsetko sice pravda ale urcite to poznas. proste pride taka session aj celu noc ze ti nic nechodi ale fakt nic nechodi ja hravam aj suited connectors, grap connestors K8suited a pod ale niekedy to proste nechodi. Vtedy to vzdy dopadne rovnako odovzdam svoj stack... proste kazdy hrac to pozna, ze niekedy sa neda dostat v tom turnaji daleko alebo pri cash game. Pri turnaji presne ako pise tapka treba si pockat a nepanikarit ked prvych 20 min ti nepride ziadna dobra hratelna kombinacia. pri cash game sa to minimalizovat hranim viacerych stolov. Ja hravam 2-4 stoly
- cstrike22
cstrike22
to je 100percentna pravda ,ale mi vieme o com piseme,no nie?:)
-
Tapka
aby nedošlo k omylu ... nepsal jsem, že K 4 je dobrá karta, ale že pokud nemá nervy na to čekat celý večer na TOP 10, tak jedna z variant je to risknout i s K 4. Já K 4 taky nehraju. Ale na turnajích vidím spoustu "borců", kteří s takovou nebo podobnou kartou reisují jen to hvízdá :-)
- Haga41
K4
Haga- tiez som to nepisal tebe, ale urmimu
cstrike- to je pravda a lepsie ako K4 je aj 8J ale nie moc hratelna ...(aj v pripade flopu JJJ nemusi bit vyhrane , ked turn a river QQ a super QQ !!!, to som videl raz v zivote a dufam ze to uz neuvidim! :) to je na infarkt no nie ?
cstrike- to je pravda a lepsie ako K4 je aj 8J ale nie moc hratelna ...(aj v pripade flopu JJJ nemusi bit vyhrane , ked turn a river QQ a super QQ !!!, to som videl raz v zivote a dufam ze to uz neuvidim! :) to je na infarkt no nie ?
-
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.