co robit v takejto situacii

Príspevky zo starej diskusie

co robit v takejto situacii

Odoslaťod yegon 09 Aug 2007 17:51

Pa***Poker 6 handed NLHE 0.5$/1$

som na BB a mam Ah Jd
vsetcia fold
SB raise na 4$ (mimochodom bol z Ciech)
ja call

flop 3d Js 8c

SB bet 6$
predpokladal som ze ide o standardny continuation bet a super moze nieco mat ale nemusi takze:
ja raise na 22$ - chcel som ukoncit ruku na flope lebo 9T bola rozhodne jedna z kombinacii ktoru super mohol hrat, pripadne mohol mat na flope par.

SB call

zostal som trochu v soku - s cim sa da callnut takyto flop, predpokladam ze s J s nejakym rozumnym kickerom ako JQ, JK, alebo s gutshotom JT, J9, okrem toho jedina ruka ktora ma nebije a mohla by teoreticky callnut i ked len s odretymi usami je TT, vsetko ostatne ma poraza - overpair, set, dva pary

Turn: 9d

v pote je 52$ mne i superovi ostava okolo 80$

SB check

co by som mal urobit?

na stole su draws na straight aj flush, i ked pochybujem ze by ma super porazil runner runner flushom - nenapada ma ziadna kombinacia diamondovych kariet, ktora by mohla callnut moj raise na flope

tah na postupku je pravdepodobnejsi i ked ta 9-tka pravdepodobne nepomohla iba ak mohla spravit par ak super mal 9T na ruke

instinktivne by som betol okolo 30$ ale skutocne si vobec nie som isty ze mam najlepsiu ruku a ak nemam tak je velmi malo outs ktore by mi mohli pomoct. Takisto je problem ze aby nemal super implied odds musel by som betnut cca 40$, ale co spravit ak v tejto situacii ma reraisne? Pravdepodobne uz nemozem zlozit.

co navrhujete?

PS: hram teraz tyzden cash a celkom ma to bavi akurat zistujem ze je to x krat zlozitejsie nez hrat turnaje a som dost nestastny z toho ze mam pochybnosti o kazdej jednej ruke ktoru som hral :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

co robit v takejto situacii?

Odoslaťod yegon 09 Aug 2007 17:51

bump
Obrázok používateľa
yegon

Re: co robit v takejto situacii

Odoslaťod Boro 09 Aug 2007 19:04

Jo hochu člověk se musí naučit zahazovat i AA, dříve jsem to moc neuměl, ale poslední dobou...klidně zahodim""!
Boro

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: co robit v takejto situacii

Odoslaťod yegon 09 Aug 2007 21:41

no zase nepanikarme :) preco by som to zahadzoval otazka bola ci check alebo bet?
Obrázok používateľa
yegon

ci check alebo bet?

Odoslaťod cercer 09 Aug 2007 22:51

ja by som urcite betol, mam dojem, ze nemas inu moznost...to je velmi tazke, nepises ako dovtedy hral...
cercer

Založený: Aug 2007

Re: ci check alebo bet?

Odoslaťod yegon 10 Aug 2007 00:53

nepisem ako hral lebo neviem hral som s nim 30 ruk z toho mozno 5 hral a jednu ukazal na riveri - co z toho zistis :)

ide mi o to ze v tychto situaciach ked na stole je cca tolko kolko mi ostava v stacku sa neviem orientovat

mal by som byt ready ist az do allinu s jednym parom? Ako casto tu bude mat super lepsiu ruku nez ja? Predsa len na callnutie reraisu na flope nieco musel mat. Dostanem do allinu aj cloveka s horsou rukou nez je moje TPTK? Ak som ochotny ist do allinu tak nie je lepsie stavky rozdelit tak aby som mu dal sancu spravit chybu a teda lacnejsi turn a potom ho pripadne nechat bluffnut river? Alebo sa mam bat moznych postupiek a flushov a vsadzat tvrdo?
Obrázok používateľa
yegon

rozhodně check

Odoslaťod Pekulik 10 Aug 2007 13:05

S jedním párem většinou nechceš jít all in, jedině proti soupeři, kterého znáš a výš že je ochotnej tě zaplatit i s horší rukou. Pokud betneš, která horší ruka tě srovná? Která lepší foldne? Myslím, že jich není dost, aby se bet vyplatil. Na riveru srovnej normální bet(ne all in), nebo check behind.
Pekulik

Založený: Jan 2007

Re: rozhodně check

Odoslaťod yegon 10 Aug 2007 14:09

hm stale nie som presvedceny

- ak ma super lepsiu ruku nezlozi, neviem si predstavit co by bolo lepsie a dalo sa zlozit - v takomto pripade je check lepsi

- horsia ruka ktora by mohla callnut - KJ, QJ, QT ??? - predsa len sme na limitoch kde hra kopec mantakov (vratane mna) :) - oplati sa vsadit a ist do allinu na riveri

- draws na postupku alebo flush - z toho sa daju peniaze vytlct dvomi sposobmi, bud vsadit a nechat si za draw zaplatit alebo checknut a nechat supera bluffnut river - to ale lepsie funguje out of position

fakt neviem - mozem prezradit ze som v reale checkol, na riveri prisiel dalsi J, super check ja bet 30 a on call s A8 cize moje ready boli uplne mimo a nanic a zrejme v tomto pripade bet na turne by bol vyhodnejsi ale mozem ratat s niecim takymto castejsie alebo budem v 95% pripadov uz na flope pozadu?
Obrázok používateľa
yegon

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!