co s idiotmi???????????????????
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
co s idiotmi???????????????????
prave som dohral jeden turnaj a som pekne nastvany...mal som to krasne rozbehnute, ale najprv som prehral polovicu zetonov proti blbcom co mal 9 3 a na flop mu prisla trojica a mne 2 pary...a potom jak naschval ma dorazil s K 4 vo farbe s farbou, ked ja som mal postupku... no povedzte, ako hrat proti idiotom co hraju s hociakou kombinaciou???
- urmino1987
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: xx
bol to freeroll...ale aj tak ma to nastvalo
- urmino1987
- Založený: Feb 2007
je viac moznosti
Vcera som hral tiez freeroll a po dobu turnaja som to skusal z roznymi kombinaciami, ked boli male blindy. A tiez ma osklbalo par idiotov, lebo ho zachranil vecinou river. Potom ked som mal malo a uz boli vysie blindy, tak som zacal opatrnejsie, teda hral som Top 10 a zase bez uspechu. Tiez som bol uz nasraty. A na platene miest som sa dostal vdaka totalnym blafom a simiblafom, alebo all in, ked som bol na big blindoch a to som mal stastie aj z kravinou. :) Takze to je vcerajsa skusenost na i4pokri turnaj o 21:15hod. 35 miesto je lebsie ako nic a mna momntalne potesi aj 0.22$. Ono bud sa nato vykasli a trpezlivo cakaj na dobre karty, najlebsie silnu dvojicu, niekedy aj spojene karty vo farbe, ale zo silnim parom mas lebsiu sancu a raise pred flopom alebo all in a ak pojdu vsetci bud ta daky odstreli, ale je tu sanca, ze vyprasis ty vsetkych. Je to poker a ten je hlavne o stasti. Alebo vyckaj kim sa idioty vyprasia medzi sebou a ostane ich minimum. A potom zacne riadna hra. Niekedy to proste ide samo a niekedy mas proste smolu. treba sledovat stol, ako kdo chodi, ci su obozretny hraci, alebo agresivny, ci takzvany sakali (teda all in vkuse, ci dorovna aj ked raisnes a podobne). Vcera keby som z 50% nablafoval, tak skoncim asi na dakom 200 mieste. Ale to bolo vcera dnesok moze byt zase o niecom inom. Have nice day :)
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
xx
takze vo freerolloch s idiotmi neurobis nic, takych je tam minimalne 50%. Takze vobec nechapem ako sa mozes nad niecim takym pozastavovat. Ked chces hrat normalne posli si niekde peniaze a hraj normalne buy in turnaje. Tam bude tiez par donkeys ale urcite nei tolko ako vo freerolloch
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
urmino1987
csstrike ma uplnu pravdu, na freerolloch je polovica ludi, co hra vsetko a Ty ked chces hrat normalne, tak Ta to stve, ale s tym nic nenarobis, v cash games je donkeys ovela menej.Vcera som si zahral jeden freeroll s cca 1000 hracmi a mali sme pri stole jedneho, ktory kazdu jednu hru zdrzoval, co to slo..cca 10 sekund, no a ked isiel az po river, vies si predstavit, kolko casu sme s nim stracali,blindy stupali a my ostatny pri stole sme mali priblizne tolko chips co na zaciatku.Ked aj niekto proti nemu siel, tak mal vacsinou stastie a ked vyletel, v turnaji bolo este 500 hracov, my sme odohrali 17 !!! hier a blindy boli 200/400 + ante.
Proste na freerolloch je vyskyt tychto ludi, co "nehraju" vysoky, s tym treba ratat a tiez aj s tym, ze ked mas silnu dvojicu a raisnes to, pripadne ides all-in, tak Ta dorovna niekto s 10 4 vo farbe a pride mu flash alebo dve stvorky na flop.
Proste na freerolloch je vyskyt tychto ludi, co "nehraju" vysoky, s tym treba ratat a tiez aj s tym, ze ked mas silnu dvojicu a raisnes to, pripadne ides all-in, tak Ta dorovna niekto s 10 4 vo farbe a pride mu flash alebo dve stvorky na flop.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
skus tak raz zahrat aj ty
ma pravdu....ale tak co..ka ams trosku stastia da sa an anich supis zarobit...ako ja minule..jeden idiot mal asik 18 000 bodov ja tak 7000 dal all in...mal som vcelku pekne karty AJ vo farbe doorvnam...vyhral som a samozrejem dalsiu hru siel all in ako \"bluf\" mal 29 ja KQ tak som doorvnal..a razom som mal 25 000 a dost dobre sa posunul...ale inak..tiez idiotov neznasam...clovek am aj nieco s cim by isiel na flop aj za polku chips...ale all in len keby si bol sity ze druhy blufuje...a nejaky idiot ta porazi s parom 2-jek aj ta mu dojde na river...:-(..v neskorsej casti hry ale uz su lahko vyhoditelny...iank poznam aj par ludi co tak hra...a chce tak ryhclo nahrat slusne chips...hlavne take turnaje ako na i4poker...kazdu hodinu nejaky....ak mu vyjde 2/10 tak tie si zahra...a ma vcelku odbry zaklad...napr..som to skusil aj ja...mal som stastie a ziskal som za 25 minut hry 20 000chips..bol som 2-hy!!! ako niet sa cim chvalit...som si povedal ze to raz skusim...nakoniec som vypadol tesne pred platenymi poziciami..ael apson som si potom zahral normalny poker...tak prajem nech IDIOTY NEMAJU STASTIE!!!!!!!!
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.