co sa deje???
Re: vypadok
nejlepší řešení by asi bylo kdyby se částka, která zbyla pro 8 finalistů se rozdělila stejným dílem mezi všech 8,protože by se těžko dávali dohromady aby to dohrali, jsem jeden z těch 8 finalistů - nelze jednoznačně říct kdo by vyhral, protože nikdo neví jaké by chodily karty
- nokilu
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: problem
měl jsem stejný problém, ale už mi to funguje zkus to znova já jsem čekal skoro 2 hodiny než se to vzpamatovalo
- nokilu
tak to teda nie...
s tym rovnomernym rozdelenim nesuhlasim lebo ja som mal pred vypadkom viac chipsov ako vsetci ostatny dohromady
- mainly_D
ale tak....
uz by sme si aj zasluzil dostat nejake spravy ze co sa bude teda diat ci sa to dohra alebo sa vyhry rozdelia podla priebezneho poradia alebo ako????
- mainly_D
Re: tak to teda nie...
s tim souhlasim, ale nikde nemaš zaručený že bys vyhrál celý turnaj
- nokilu
Re: tak to teda nie...
ještě malá poznámka stejně jako bys mohl vyhrát ty, když jsi měl největší počet chipsů, tak mohl vyhrát turnaj i ten kdo jich měl nejméně, proto je asi můj návrh rozdělit stejným dílem mezi všechny finalisty asi nejlepší řešení vzniklé situace
- nokilu
Re: no ale...
ABSOLUTNE NESOUHLASIM Z ROVNOMERNYM ROZDELENIM PENEZ,TO BY SE VAMLIBILO.PRVNI MEL PRES 200.000,JA SEM MEL 90.000 A PAK BYLA PROPAST.A BYLY VELKE BLINDY.BUDTE SOUDNI,AT SE TO ROZDELI PODLE MOMENTALNIHO PORADI
- pittbul2104
- Založený: Mar 2007
Re: no ale...
SOUHLASIM Z D. PROC BYSME NATOM MELI BIT BITI MI DVA.BLINDY BYLI TAK VELKE ZE BY TO BYLA RYCHLA HRA
- pittbul2104
- Založený: Mar 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.