co sa deje?
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
co sa deje?
reku idem odohrat tu kvaldu do liberca a mas ho vidiet, paradise nefacha neda sa nahlasit, nejde im ani web
kupodivu nejde ani bodog, co je nejaky pokrovy mor?
kupodivu nejde ani bodog, co je nejaky pokrovy mor?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: co sa deje?
bump
-
Re: co sa deje?
jj, dbes obe tieto herne nesli, ale sportingbet to potom rozchodil, myslim web, hernu som neskusal
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
no to som dopadol
tak sa mi podarilo po polnoci prihlasit na paradise a co nevidim turnaj kvalifikacie do Liberca bol normalne odohraty a ja som skoncil na 20 mieste. som zvedavy ci mi vratia startovne
-
Re: no to som dopadol
njn sportingbet a ich "nova a perfektna" herna :-D
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: no to som dopadol
teraz mi poslali mail ze mi milostivo poslali na ucet 10$ ako odskodnenie
to snad nemyslia vazne, ja som prisiel o 60$ co bol buy in na turnaj na ktory som sa kvalifikoval a ktory som nemohol hrat kvoli ich technickym problemom ktore aj priznavaju a oni mi poslu 10$. LOL
to snad nemyslia vazne, ja som prisiel o 60$ co bol buy in na turnaj na ktory som sa kvalifikoval a ktory som nemohol hrat kvoli ich technickym problemom ktore aj priznavaju a oni mi poslu 10$. LOL
-
Re: Re: no to som dopadol
musis im napisat obsiahly e-mail, potom Ti zavolaju a tam im to vysvetlis. Ja som si vo worde jeden taky napisal a poslal som im ho na 9x (kvoli poctu znakom po prihlaseni na ich stranky to neslo poslat naraz). Za pol hodku mi zazvonil telefon, zasmiali sme sa, ze im spamujem schranku a vratili vsetko. Vtedy bola tiez technicka chyba na ich strane ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.