Co si myslite o "umyselnom" vyhadzovani slabsich hracov na t

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Re: Umyseldne vyhadzovanie je blbost

Odoslaťod vlade 22 Nov 2007 12:24

No a zda sa ti to normalne? Ze prehravas desiatky turnajov cele tyzdne a zrazu pride cas ked vsetko vyhravas? To je nejake chore, nie?

To ako keby si si hadzal kockou, jeden tyzden ti budu padat same jednotky a dalsi tyzden same sestky. A co si pomyslis o tej kocke?

Ja len ze mi pripada zbytocne sediet na turnaji 4 hodiny ked potom viem ako to dopadne :))
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

yo

Odoslaťod yegon 22 Nov 2007 12:50

ano zda sa mi to normalne, vacsinu casu je vsetko zhruba v hraniciach ako ma byt +- podla pravdepodobnosti a niekedy sa to vychyli na jednu niekedy na druhu stranu

druha vec je ze ludska pamat je hodne selektivna, mne sa kolkokrat stane ze hram cash a zda sa mi ze mam strasnu smolu lebo si zapmatam 1-2 badbeaty a ked potom pozriem cisla tak vidim ze to asi smolou nebolo, ze som dokonca ja uhaluzil par ludi, proste ze moje vyhry su nad hranicou ocakavanych a strata je teda skor sposobena zlou hrou nez smolou
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: Re: Umyseldne vyhadzovanie je blbost

Odoslaťod ayka 25 Nov 2007 14:17

:) a znáš přísloví o štěstí ??? ;-) když je unavené i na vo.la sedne ...:-D:-D ... ale nic proti tobě ;-)
ayka

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

prečo ss tak často prehrá proti bs v allin?

Odoslaťod roche01 25 Nov 2007 19:44

Uričte by som neobviňoval herňu, že ten soft je nejako "nastavený", ale ak by to tak bolo, malo by to logické vysvetlenie: Ak je niekto ss, tak pre herňu je profitabilnejšie, aby vypadol z turnaja, v ktorom je ss a aby išiel na nejaký ďalší turnaj alebo cashovku, pretože z toho bude mať herňa ďalší profit, ako by ho mala "nechať" v tomto turnaji. A tým sa samozrejme aj skracuje trvanie turnaja a hráči sa potom môžu rýchlejšie presunúť do ďalšieho turnaja a zaplatiť herni ďalší poplatok. Ale ako vravím, je to len úvaha vzhľadom na množstvo "sťažností", ktoré tu dnes na účet herní zaznelo.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!