Dakuje Poker Portalu za vyhru

Príspevky zo starej diskusie

Dakuje Poker Portalu za vyhru

Odoslaťod Marek-72 24 Mar 2007 19:31

Pred mesiacom som od Pokerportal dostal email, ze som vyhral Tricko. Odpisal som im ( adresu a ostatne) Som naozaj VDACNY, ze mi ho do dnes NEPOSLALI. DAKUJEM DAKUJEM DAKUJEM.
PS: Sutazme vsetci ved drzia slovo
Marek-72

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Marek-72

Odoslaťod roy016 24 Mar 2007 20:32

Slovo sme vzdy dordzali aj dodrzime...Ceny uz boli odposlane, najneskor utorok mas svoju vyhru...

Niekolkokrat sme sa na nasich strankach ospravedlnovali za oneskorenie. Keby si cital tak o tom vies ;-). Ospravedlnili sme sa aj tym, ktori sa stazovali cez email ze ceny nedostali primo im na email.

Chyba nebola u nas, ceny ktore sme mali rozposlat sme jednoducho neobdrzali. Hned na druhy den ako som ich dostal do ruk som ich odoslal.

My sme vdacni za to, ze ludia su trpezlivi, citaju a chapu ze sa moze stat nejaka chyba. Robime stranku na "kolene" a chyba sa moze vyskytnut. Aj ked opakujem, tentokrat nebola nasa a niekolkokrat som sa na strankach ospravedlnil...
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Re: Dakuje Poker Portalu za vyhru

Odoslaťod Giro 24 Mar 2007 21:24

Jestli chceš, pošlu Ti naše firemní (slovenská stavební firma), ať máš zatím v čem chodit, ale stejně venku je ještě zima. :-)
Giro

tiez rad prispejem

Odoslaťod alydzi 25 Mar 2007 02:06

ponukam tiez nejake to tricko popripade sortky

v dnesnej dobe je to tazke ked si nemate ani co obliect, takze rad pomozem

inac mohli by sme tie veci vyzbierat naraz a potom poslat spolu :)
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

To Marek-72

Odoslaťod EIKON 25 Mar 2007 09:47

občas je třeba přečíst diskusi i o několik stránek pozpátku,hned bys věděl že to Roy s Vladem každý den dávají dopořádku a nemusel jsi tady fnukat.... ;)
EIKON

pre Marek-72 dorucenie cien

Odoslaťod expekt 25 Mar 2007 10:32

Chcem uviest veci na pravu mieru, nakolko chlapci z pokerportalu su v tomto naozaj nevinne. Odvadzaju pracu na hranici ludskych moznosti, ked vo svojom volnom case pripravuju najlepsi web pre pokrovych hracov minimalne na Slovensku. Ceny pre vyhercov expekt triciek prisli neskorsie ako bolo potrebne a preto zdrzanie s dorucenim nie je v ziadnom pripade problem pokerportalu. Mozem vam prezradit, ze Vlade po odovzdani cien utekal na autobusovu stanicu aby ich po autobusarovi poslal ihned do Nitry aby k vam boli odoslane hned na druhy den rano. Well done chlapci!
expekt

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!