Deaktivacia konta v herni Expekt poker
Deaktivacia konta v herni Expekt poker
Mam problemm.. Dneska mi zablokovali ucee na expekte kde som mal 420 dolarov... Z niakeho technickeho dovodu. Napisal som im mail so ziadostou o odblokovanie mojho uctu a toto mi ODPISALI:
Vas ucet byl zablokovan diky informacim o hernich nesrovnalostech v pokerove herne, ktere jsme obdrzeli od provozovatele site iPoker.
Dekujeme za pochopeni.
S pozdravem,
Vas ucet byl zablokovan diky informacim o hernich nesrovnalostech v pokerove herne, ktere jsme obdrzeli od provozovatele site iPoker.
Dekujeme za pochopeni.
S pozdravem,
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: xx
No hej napisal som im druhy mail uz pred 45 minutami a stale mi neodpisali... :(
- Pokermaster
expekt SVK
nevies mi poradit?
- Pokermaster
Re: expekt SVK
lol 45min? niektore herne ti odpovedia tak po 2-3 dnoch ale to nie je pripad Expektu myslim. Odpoved podla mna dostanes v co najkratsom case. Ale globalne ti konto zablokovali asi preco lebo si nieco musel urobit co je v rozpore s podmienkami siete iPoker ako napr. multiaccounting a pod..
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Re: Re: expekt SVK
Hm... Ne Vyhral som vyse 200 dolaorv s priebehu pol hodiny a potom mi to napisali...A ja chcem este dnes hrat Poker Slovak Chalenger :( Neviem fakt co s tym kua mam s toho nervy
- Pokermaster
Re: Re: expekt SVK
hmmm nerozumiem to ako v sieti ipoker nemozem mat viac uctov?????Na CDPokri a druhy na Expekte ???
- ramses22
- Založený: Feb 2007
Re: Re: Re: expekt SVK
nemam wiac uctov . Moj brat si registrowal akorat ucet na tom istom pc ako ja a sem tam sem aj nanom zahra ale to nemoze vadit... Ach....
- Pokermaster
Re: pokermaster
Pozriem sa osobne na ten problem, len poprosim o nickname na expekte. Dakujem
- expekt
- Založený: Jan 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.