dnesni smula
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
dnesni smula
hraju dva turnaje uz skoro v zaverecne fazi a v prvnim pripade mam QK tak dam raise borec re-raise , tak ja radsi call a na flop prijde JQ9 , tak ja bet , borec call a prijde Q , tzn ze mam three of a kind , tak jdu all in , borec call a killer river 10 , borec ma AK , cili straight :( , chtel jsem rozbit klavesnici ...... druhy pripad hraju mezi poslednima 30 lidma kvaldu na turnaj v Londyne , celou dobu mi chodi hovna , zbyva mi nakych 6500 a prijde mi AA , raduju se jak maly Jarda (pokud tady naky je, nechcu urazit ;) ) a po predchazejicim betu 1200 jdu stastne all in , dalsi borec jde taky all in a ten predemnou dorovnava nase all in , v banku je skoro 20K ukazou se karty , ja AA , borec za mnou JJ a borec prede mnou K7 , tak se raduju , ale jen chvili , ptz flop me rychle zaskocil bylo tam to J , tak to jsem chtel znicit i pocitac uz :( , taky se vam to stava ? ja uz nevim co mam delat :(
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: dnesni smula
Jasne, stava sa to kazdemu, dokonca o tom AA tu bola celkom husta diskusia svojho casu, zacal som ju myslim prave ja, ked som prehral AA (ja) vs QQ a superovi prisla postupka :(
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Tiez sa mi prave zadarilo prehrat AA proti 5 4 offsuited, takze vsetko je tak ako ma byt :-D
(samozrejme mu zasa prisla postupka)
(samozrejme mu zasa prisla postupka)
- vlade
re: dnesni smula
trosku ti polepism naladu a opisem ti moju nedavnu hru: cash game 0,25$/0,5$
- na ruku dostavam J-J a davam bet 2$
- borec s krycim menom "blufujem a raisujem vsetko" ma reraisuje na 5$...
- flop gigantickych 6-J-6
- myslim si: teraz ta mam ty bluffer
- borec bet 5$, ja call
- turn prichadza hlucha karta 2
- borec 15$, ja call
- river Q...ja bet 20$, borec ALL IN...myslim si parada s najvacsou radostou proti tebe ty bluffer
- showdown: borec otaca Q-Q
niekedy si proste nepomozeme :(
raz som hral na Pacificu turbo turnaje celu noc a co tam chodilo chlapikovi, ktory sa po flope A-Q-9 nebal dorovnat allin s J-2 bolo az neskutocne...hrali sme prakticky ti isti ludia dookola, ale tolko stastia co mal ten asocial som este nevidel...
- na ruku dostavam J-J a davam bet 2$
- borec s krycim menom "blufujem a raisujem vsetko" ma reraisuje na 5$...
- flop gigantickych 6-J-6
- myslim si: teraz ta mam ty bluffer
- borec bet 5$, ja call
- turn prichadza hlucha karta 2
- borec 15$, ja call
- river Q...ja bet 20$, borec ALL IN...myslim si parada s najvacsou radostou proti tebe ty bluffer
- showdown: borec otaca Q-Q
niekedy si proste nepomozeme :(
raz som hral na Pacificu turbo turnaje celu noc a co tam chodilo chlapikovi, ktory sa po flope A-Q-9 nebal dorovnat allin s J-2 bolo az neskutocne...hrali sme prakticky ti isti ludia dookola, ale tolko stastia co mal ten asocial som este nevidel...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Kamaráde,toto je ale úplně normální.Já poslední dobou hraju jenom limit a tam na AA vyhraju když moc tak 50% her,ale s tím už jsem se smířil a tobě doporučuji totéž,...to je prostě internetový poker...........
- ludz
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: dnesni smula
No, skor ta 50% sanca AA v tvojom pripade ani neni az tak o internetovom pokri, ale skor o tom ze je to limit holdem. ;) (moj nazor)
- vlade
lose
ty si robis blhodobe statistiky ?:)
A kolko krat si mal KK? :)
ja osobne tuto st.kombi. nelubim :)
Nemam rad KING KONGA ! :)
A kolko krat si mal KK? :)
ja osobne tuto st.kombi. nelubim :)
Nemam rad KING KONGA ! :)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.