dnesny freeroll
Počet príspevkov: 31 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
expekt
:-D jj, tam daval tipek allin furt s K-7 a pod. tak som mu to callol s Q-Q, mal A-3 a dosli mu tam nejake tie esa :-D
a to som to chcel dnes zobrat po dlhsej dobe vazne...uz sme v polovicke a ja klesam a klesam v poradi...musi nastat v satni umyvanie hlav :)
a to som to chcel dnes zobrat po dlhsej dobe vazne...uz sme v polovicke a ja klesam a klesam v poradi...musi nastat v satni umyvanie hlav :)
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: expekt
aj ja klesam...
ale netusim ako hlboko... :)
ale netusim ako hlboko... :)
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
hroza
suhlasim s rafim, ako ma expekt novu hernu tak mne snad za kazdy turnaj pridu max. 1-2 pary aj to par 22 - 55, neviem, mozno si namyslam ze to je novou hernou, asi by som sa mal nad sebou zamysliet a zacat nad pokrom viac rozmyslat, v starej herni mi to islo akosi vsetko bez problemov a teraz nic :(
- Jokapo
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
pre Jokapo, Tomda888, rafi, roy
no ono tie dobre karty niekomu prisli kedze ste vonku :) ale vazne, drzim palce dalsi tyzden! Zajtra by mali byt definitivne a 100% sparovane u nas vsetky vysledky (pred, pocas, po migracii) a tak budete moct pripravovat strategiu na druhy kvartal. Prave ste totiz v polovicke cesty k polrocnemu minifinale.
- expekt
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 31 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.