Dovolenka na Costa Rice sa blizi :)
Re: Re: AC
Fuj, o Klobasce mi zatim ani nemluv, staci ze se u ni zase vecer totalne nas... :-D
Jen prozajimavost moje umisteni v Klobase: 12 of 19, 22 of 24, 23 of 23, 5 of 17, 11 of 15, 7 of 15 :-(
Jen prozajimavost moje umisteni v Klobase: 12 of 19, 22 of 24, 23 of 23, 5 of 17, 11 of 15, 7 of 15 :-(
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: AC
Kdepak, nemam nadeji - vidis, 10b. z Klobasky, ja vlastne hraji OPT jen na dvou hernach se da rici :-D
Si rikam esti by nebylo lepsi se regnout a zustat sitouter... ale jelikoz mi jde teoreticky o ten bonus od Vlada, tak si zahraji a pohrbim svou nadeji live. Kazdopadne, pokud by nejakou souhrou nahod dneska Klobasku vyhral, tak zvu kazdeho zucastneho na drink :-)
Si rikam esti by nebylo lepsi se regnout a zustat sitouter... ale jelikoz mi jde teoreticky o ten bonus od Vlada, tak si zahraji a pohrbim svou nadeji live. Kazdopadne, pokud by nejakou souhrou nahod dneska Klobasku vyhral, tak zvu kazdeho zucastneho na drink :-)
-
Re: Re: AC
nooooo, tak to Ta dnes v heads-up v kazdom pripade necham vyhrat, jedine ze by vlado ponukol za Tvoje vyradenie drinky dva :-D
..pocuj, taka otazka bokom, mas uz ten 25K freeroll v lobby, alebo ten token ?
..pocuj, taka otazka bokom, mas uz ten 25K freeroll v lobby, alebo ten token ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: AC
Takze token uz mam v detailech sveho uctu, ale v lobby zatim turnaj nevidim. Snad jej tam zavcas dodaji, i kdyz bude stejne hrat hodne lidi tak to pojmu dost ofenzivne :-D
-
royal flush
Tak dnes sa mi podarilo na Stage 2 http://www.mypokershots.com/en_GB/site/gallery/?msg=1 proste parada a dufam ze sa mi tak bude darit aj na klobaske :)
- mseko
Re: royal flush
Ta linka asi mala byt tato http://www.mypokershots.com/hand/000001dc :)
- KevinMajlo
- Založený: Apr 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.