dzejar
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
dzejar
prosim ta odpis mi ci to dosla moja posta z poboxu alebo z postu. lebo vyzera to, mailove sluzby sa rozhodli opatovne sabotovat moje pokusy o odosielanie emailov. ked som dnes videl ze zase mi nic neodoslalo tak som sa skoro rozplakal.
- pavjan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
postove servre
nechcem robit zlu reklamu, ale pobox a post su asi najhorsie postove servre, aspon ja mam take skusenosti. Zaregistruj sa v gmail, je jeden z najlepsich.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
alydzi
sak tebe som pre istotu pisal sms. tak dufam ze aspon tu si dostal. do nej som ti pisal to cislo. asi spravim reg na gmail. lebo take sracky ako su hentie dve som este nevidel. som im napisal na support totalny picung a maju v prdeli aj to...
- pavjan
klobása ve čtvrtek
Ve ůterý sem hrál klobásu spadl jim server když nás bylo posledních 10 a ve středu sem dostal 11 dolarů. Zajímalo by mě jestli to dostali všichni co se zůčastnili nebo jenom ti co v té době byli ještě ve hře? Nebo jakým klíčem se to rozděluje když to spadne Děkuji za odpovědi Mara..
- mara-km
- Založený: Mar 2007
pavjaaan :))
jaj to si bol ty :)))
ja rozmyslam kto to bol :)) nemam ta este ulozeneho v telefone hehe a som len kukal na tu sms :)))
ale dikes
pavjan sak mi napis mail kde ti mam zaslat invitation a si na gmail :))
gmail mam dokonca radsej ako platene, lebo mam aj ten a presiel som uplne gmail
akurat, ze so zipkami ma problem a exe subormi, ale urobis z toho rar a si v pohode
ja rozmyslam kto to bol :)) nemam ta este ulozeneho v telefone hehe a som len kukal na tu sms :)))
ale dikes
pavjan sak mi napis mail kde ti mam zaslat invitation a si na gmail :))
gmail mam dokonca radsej ako platene, lebo mam aj ten a presiel som uplne gmail
akurat, ze so zipkami ma problem a exe subormi, ale urobis z toho rar a si v pohode
- alydzi
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.