EPT Praha CDPoker
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
EPT Praha CDPoker
Zdravím. Vie niekto čo je s tým tokenom na EPT Praha na CDPokri? Mám taký pocit že som ho vyhral 11teho na kvalifikácii ale nikde sa mi neobjavil ani sa mi nedá prihlásiť na turnaj ktorý je dnes a na ktorý sa hrala tá kvalifikácia. Má tu ešte niekto podobný problém?
- Heavenly
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: EPT Praha CDPoker
Viem ze sa vam neda zaregistrovat, riesim to, kazdopadne ak by sa to nahodou nepodrilo dnes vyriesit, tak ten token / peniaze vam urcite neprepadnu...
Hned ako zistim nieco viac tak dam hned vediet...
Hned ako zistim nieco viac tak dam hned vediet...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: EPT Praha CDPoker
diky moc za odpoved :)
- Carlos274
- Založený: Mar 2007
EPT Praha CDPoker
Díky
- Heavenly
- Založený: Feb 2007
ept prague stage1
mam stejny problem, asi jsem ten treti :-) cely odpoledne jsem si psal s online supportem, pry jsem na ten turnaj zapsany, ale pry to bude trvat dyl nez se to v tom systemu objevi, tak jsem zvedav
- DuSheen
Re: ept prague stage1
Ono ide celkovo o 6 ludi (2 freerolly, z kazdeho postupovali 3 hraci).
Zial nic nove som sa nedozvedel, ale ako som povedal token neprepadne, ak sa vam teda nepodari dnes o 23:10 prihlasit, urcite to vybavim na iny datum.
Je mi luto ze su s tym taketo komplikacie ale neviem s tym nic viac urobit len cakat. Normalne mam online manazera, len oni maju v piatok a v sobotu volno (zacinaju pracovny tyzden Nedelou), takze dnes sa mi s nim nepodarilo skontaktovat (pisal som mu mail ale neodpovedal).
Hned ako budem mat nove informacie napisem vam to sem a aj na email ktory mate uvedeny v registracii.
Zial nic nove som sa nedozvedel, ale ako som povedal token neprepadne, ak sa vam teda nepodari dnes o 23:10 prihlasit, urcite to vybavim na iny datum.
Je mi luto ze su s tym taketo komplikacie ale neviem s tym nic viac urobit len cakat. Normalne mam online manazera, len oni maju v piatok a v sobotu volno (zacinaju pracovny tyzden Nedelou), takze dnes sa mi s nim nepodarilo skontaktovat (pisal som mu mail ale neodpovedal).
Hned ako budem mat nove informacie napisem vam to sem a aj na email ktory mate uvedeny v registracii.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: ept prague stage1
2 minuty pred uzavrenim registracia a prihlasit sa neda. :( Dufam, ze bude nejaka nahrada
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.