expekt heads up

Príspevky zo starej diskusie

expekt heads up

Odoslaťod Matej Zavacky 04 Dec 2007 23:45

mam taku malu pochvalu...
nie je to ziadna horibilna ciastka ale na ucte v expekte mi ostali uz len 3 usd tak som si povedal ze ich treba nejako minut tak som sa dal na heads up ze skusim aku dlhu seriu vitazstiev dokazem spravit..vzdy som isiel heads up s maximalnym moznym buy inom akym som mohol..no a dotiahol som to na 116 USD..:-)..vravim nie vela ale potesi..tak som si stovku dal previest a idem skusat teraz so 16 USD..:-)
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Re: expekt heads up

Odoslaťod vlade 05 Dec 2007 01:57

Pekne, aj ja to tak robievam niekedy, ze zacnem s 5$ ze kam to az dotiahnem, ale este som to nikam takto nedotiahol :))
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: expekt heads up

Odoslaťod acvonmilan 06 Dec 2007 09:19

Na Expektu to ale mozne je - tam maji hodne vtipne "nahodne" rozdavani karet :-D Bud vyhrajes nekolik serii po sobe, nebo muzes delat co chces a neuhrajes jedinou hru treba ze sedmi duelu...
Obrázok používateľa
acvonmilan

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Re: expekt heads up

Odoslaťod lubka 06 Dec 2007 09:28

Som si všimla - keď expekt začne dávať víťaznú sériu - sledujem hru a vždy sa mi podarilo stroj aj sštvornásobiť počet čipsetov na turnaji - len musíš vedieť kedy sa máš zastaviť - najopatrnejšie hram s AA a KK - toto je moja nemesis - na týchto kartách spravidla končím na turnaji.
Zhodiť mi je to ľúto tak večšinou dorovnám.
lubka

Založený: Dec 2007

No vsetko sa da.)

Odoslaťod Pokermaster 07 Dec 2007 08:30

Je to umenie z 3 dolaorv spravit 116:) stym sa chvalit mozes . Ale neviem preco si nepokrACoval vo svojej heads up -ovej kariere mozno by si to dotiahol aj na 1000:P co ty vies
Pokermaster

Založený: Nov 2007

Re: No vsetko sa da.)

Odoslaťod Matej Zavacky 07 Dec 2007 14:54

hej vies ako som sa prehovoral aby som este siel dalej?ale uz mi bolo luto dat 100USd do jednej hry..predsa len nie som zvyknuty na take buy in...a toto bola len cista recesia..aj ked fakt co keby motyka vystrelila az na 1000...:-)
Matej Zavacky

Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Souboje ke svacine

Odoslaťod acvonmilan 07 Dec 2007 19:01

Doporucil bych zdejsim zastancum "nahodneho" rozdavani karet zahrat si serii HeadsUp na Expektu. Predevcirem jsem vyhral tri ze tri kdyz ja na river flush proti jeho QQQ po flopu, ja trojice na river proti jeho dvema parum a ja postupka na river proti jeho dvema parum.

Dneska to bylo presne naopak: ja vyssi pair on na river postupka, A K vs. A K on na river flush... a treti hru uz nevim jak :-D Docela brutalni... a zjevny dukaz, ze proste bud se to rozhodne davat, nebo naopak obirat! A jak jinak nez na river... Ale ja k tomu tak pristupuji, bud si muze clovek zahrat ruletu nebo HeadsUp na Expektu...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

dostal som cez papulu

Odoslaťod yegon 07 Dec 2007 23:05

no dnes mi teda islo :)

expekt: vacsina chipov isla do potu na flope JQQ ked som drzal na ruke JJ, sakra a super QQ :)

UB: reraisol som EP raisera s KK, on dorovnal, flop A57 ja allin tych par chipov co mi ostalo on call s JJ, river J

PP: 2 limperi, ja masivny raise s KK, obaja call, flop s 2x spade, jeden bet, druhy call, ja reraise allin (asi 2x pot) jeden fold, druhy call s Ks9s, na riveri dosiel flush

PP: v dalsom turnaji som prisiel o polovicu chipov ked som so setom desiatok dorovnal allin typka co ma flush draw. Na riveri mu docvalalo.

no ale co uz, niektore dni to tak bezi :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: dostal som cez papulu

Odoslaťod acvonmilan 07 Dec 2007 23:54

Pokud by mohla nastat shodna situace a naprosto stejne situace bys zahral pozitri, kdy Tvuj nick bude naopak mezi privilegovanymi - tak posbiras vsechny tyhle poty :-) No, ja si dam TurboDuely zase az zitra nebo pozitri, az budou rivery chodit mne - je to preci jen zabavnejsi nez jen vztekle máchat rukou :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!