fakt by ste nieco mohli spravit s tym clankom o WSOPE

Príspevky zo starej diskusie

fakt by ste nieco mohli spravit s tym clankom o WSOPE

Odoslaťod yegon 18 Sep 2007 16:12

stoja mi vlasy dupkom ked tam stale este vidim napisane ze Annette je neznama a papierovo slabsia hracka :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: fakt by ste nieco mohli spravit s tym clankom o WSOPE

Odoslaťod yegon 18 Sep 2007 16:12

bump
Obrázok používateľa
yegon

Re: fakt by ste nieco mohli spravit s tym clankom o WSOPE

Odoslaťod 016roy 18 Sep 2007 19:31

caf...
na zaciatok jej gratulujem k narodeninam :)...dnes ma totiz narodky, narodila sa 18.9.1988 :)
Urcite je papierovo slabsia hracka ziveho pokru ako Hellmuth, Hansen, atd, tu nie je myslim o com, preto to je prekvapenie, smozrejme nie take ako keby to vyhral moj syn :))).....ale je to dobra hracka co potvrdila aj na WSOPE,

nasiel som presne jej uspechy:

World Series of Poker Europe
WSOP No Limit Hold'em Championship 1st $1,874,700 Sep 16, 2007
Barcelona Open / EPT Event
Pot Limit Omaha 18th $3,539 Aug 31, 2007
PaddyPower Irish Open
Pot Limit Omaha 13th $1,704 Apr 7, 2007
EPT Grand Final
No Limit Hold'em 5th $20,747 Mar 30, 2007
Aruba Classic 2006
No Limit Hold'em Championship 37th $12,415 Sep 30, 2006

WSOP Bracelet(s) 1
WSOP Money finishes 1

Akoze viem, ze je to mozno tak vyraznejsie povedane, ze "môžu vyhrávať aj papierovo slabší hráči", ale pre mna je tiez papierovo slabsia ako Hellumth a spol... hadam budeme raz pisat, ze roy16, alebo yegon su papierovo slabsi a stretli sa pri final table na Main Evente WSOPE :)

ale inak beriem to co pises, ze je dobra, co zjavne potvrdila, ale rozhodne bola mensou favoritkou ako gus, ci phil... aj lyon je dobry a moze vyhrat ligu majstrov, ale bude to svojim sposobom prekvapenie, pretoze su aj lepsie muzstva :)...

ale ona vzhladom na svoj vek, ukazala zatial velmi dobre vysledky...uvidime co dalej, drzim jej palce...

no nic, GL
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

to 016roy

Odoslaťod Andrej 18 Sep 2007 20:21

Tie uspechy co si vymenoval nie su zdaleka presne (presne su iba vtedy ak hovoris o zivom pokri)

Annette patri urcite k najlepsim online pokrovym hracom a dosiahla mimoriadny uspech, ved za necele dva roky vyhrala na online multi turnajoch viac ako 1 mil. USD.
(zdroj. www.thepokerdb.com), na online herniach ma nick Annette_15. Podla vyssie zmienovanej stranky, na ktorej su vedene vysledky velkej vacsiny MTT na herniach P****Stars, F****Tilt, Party Poker...,
zarobila na P****Stars vyse 800 tis. USD, a na Fulltilte viac ako 300 tis. USD v MTT

Takze to nebolo az take prekvapenie, skor by som povedal, ze bola iba otazka casu, kedy sa zacne presadzovat aj v zivom pokri (vzhladom na jej vek to skor asi ani neslo).
Urcite to nebol jej posledny podobny vysledok

Najzaujimavejsie je vsak, ako ona sama priznava, ze nikdy neurobila ziaden depozit ale zacala na freerolloch - takze mozme vsetci snivat, ze sa nam niekomu podari nieco podobne :-)
Andrej

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: to Andrej

Odoslaťod 016roy 18 Sep 2007 20:49

no ved hovorime o zivom pokri...bol to zivy turnaj...

kazdopadne, keby si si mal tipnut pred turnajom 5 mien kto ho vyhra, tipol by si za vitazku ju?

a ja nikde netvrdim, ze je zla hracka :)...to by asi nevyhrala ten turnaj, ale stojim si za tym ze je to prekvapenie...mozno ju mnoho ludi tipovalo medzi top5, ale ja urcite nie...

no a drzim palce aby sa to podarilo raz aj nejakemu Slovakovi alebo Cechovi... keby sme o tom nikto nesnival, nikdy to nedosiahneme :)

mame iny nazor takze pohoda...
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

citat

Odoslaťod yegon 19 Sep 2007 09:32

toto napisali o jej vitazstve na wsope v clanku na pocketfives.com

"Annette Obrestad’s win in the first World Series of Poker Europe Main Event should come as no surprise. Is it amazing? Yes. Exciting? Of course it is, but surprising? Not a bit."

je mi jasne ze na vitazstvo v turnaji sa hrac neda tipovat, neda sa predpokladat ze vyhra hellmuth, ivey ani nikto iny pretoze nahoda hra velmi velku rolu, opisat vsak annette_15 ako papierovo slabsiu je silna kava :) tak by sa dalo napisat o ferkovi mrkvickovi ktoreho nikto nikdy nevidel a ktory nikdy nic nevyhral

v tom turnaji nebolo viac ako 5-10 lepsich hracov nez ona, mozno slavnejsich ano ale nie lepsich a ak by sme vitazov turnajov chceli porovnavat s hellmuthom tak potom by bolo treba napisat ze skoro vsetky turnaje vyhravaju papierovo slabsi hraci :)
Obrázok používateľa
yegon

Re: citat

Odoslaťod fidelko 19 Sep 2007 10:52

suhlasim s yegonom,dnes ti tzv.spickovi hraci uz hraju prakticky len live turnaje,kde sa priamo buy inuju,pripadne im buy in plati sponzor a odohraju daleko menej turnajov nez anette15 na internete.
Podla mna jediny objektivny ukazovatel kvality hraca je pomer medzi buy inmi a
vyhrami.A v tomto ukazovateli urcite Anette15 vysoko prevysuje tie tzv.hviezdy.
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!