GUS HANSEN- PROFIL
BB
a este som jednu vec zabudol k final table sa dostala aj jedna dama, ktora hrala celkom dobre cize to nebolo ostasti a smolovato vypadla na 5. pozicii cize 1 miesto od platenych pozicii. Bohuzial Dzejar nemal pripravenu ziadnu cenu utechy a tak cstrike nelenil zobral royovi mega value pokerportal siltovku a odovzdal ju spominanej dame :-) GL pekna hra
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tapkovi
hej, to som bol ja :) Tusim si mi trištvrtiny toho potu vratil vzapäti spät, ale musim priznat ze ta handa ma dost zneistila a pripravila o pohodu, tak som aj vzapäti vyletel na JJ..... a bolo po hre.... No taky je poker... v kvalde som po flope mal postupku, po river aj flash aj postupku, a stejne nepomohlo, to je tak...
- modi
modi
jj, ozaj ty chodis na turnaje so zenou? ta moja nechce ist so mnov ,ze co tam bude robit ked ja hram ,ako to mate vyriesene ? porad mi.
dik
dik
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
to tapka14
mam pre teba riesenie.
nauc ju hrat a mas postarane, a mozes ju volat Annie Duke Tapkova :-)
mi sme stare hrat naucili a celkom im to ide, napr. moja stara hra iba AA!
nauc ju hrat a mas postarane, a mozes ju volat Annie Duke Tapkova :-)
mi sme stare hrat naucili a celkom im to ide, napr. moja stara hra iba AA!
- Lose
presne
nauc ju hrat...chyti ju to, to mi ver...
moja ani nevedela co je poker, a teraz sme zacali doma hravat. minule sa k nam pripojili aj kamarati a v polovicke hry moja povedala pamatne slova "Jaaaaj ja Milujem tuto hru" :)
moja ani nevedela co je poker, a teraz sme zacali doma hravat. minule sa k nam pripojili aj kamarati a v polovicke hry moja povedala pamatne slova "Jaaaaj ja Milujem tuto hru" :)
- roy016
alydzi
to sa obavam aj ja
tak asi ju to ucit nebudem :)
tak asi ju to ucit nebudem :)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.