Gus Hansen Team
Počet príspevkov: 35 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
pokrove dosky???
tak az taky luxus neprevadzkujeme... hrame tri roky na dreve v krcme :-D
- pavjan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
co je gus?
WTF nejaky rychly pad?
- pavjan
Re: co je gus?
jebe ma ten Rapid Vieden -fotbal
mam ho nalozeny a je 65. min 2:2
do pice
mam ho nalozeny a je 65. min 2:2
do pice
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
NEWS 18.4.2007
Vybavujem autorske prava s Panom Hansenom,
na pouzitie jeho mena a musim povedat ze vsetko je na dobrej ceste:) , uz len daake tie formality a mam to a ked sa mi podary vyjednat s jeho agentom sponzoring tak to bude @= to mi moste verit na 100%,
ale nepredbiehajme ;-)
na pouzitie jeho mena a musim povedat ze vsetko je na dobrej ceste:) , uz len daake tie formality a mam to a ked sa mi podary vyjednat s jeho agentom sponzoring tak to bude @= to mi moste verit na 100%,
ale nepredbiehajme ;-)
-
NEWS 23.4.2007
Rokovania o autorske prava s GH a sponzoring teamu su docasne pozastavene.
Chlapci si odskocili do Dominikanskej Rep. na 2-3 tyzne.
A ja mam teraz cakat ,sakra;-)
Nevadi, aj tak mam furu vybavovaciek okolo toho.
Chlapci si odskocili do Dominikanskej Rep. na 2-3 tyzne.
A ja mam teraz cakat ,sakra;-)
Nevadi, aj tak mam furu vybavovaciek okolo toho.
-
wow
mam rad slova ako sponzoring*JOKINGLY* asi fakt poslem prihlasku...
ale chcem byt sucastou elity takze ak uz mas nejake presvedcujuce mena pod sebou tak mi napis a zvazim moznost sa uchadzat (zatial mam dojem, ze do jedneho z najlepsich uz patrim aj ked sa sily este nemerali, ale meno ako Lose snad pozna kazdy navstevnik portalu, kaliho ranking na trackeroch je very high, spittoon uhra viac nez rovnocennu partiu s hocikym na slovensku, no a ja sa s nimi veziem*JOKINGLY*:-D)
nerozumiem preco treba vybavovat autorske prava? Prave som sa zhanal po nejakom trade marku alebo copyrighte na gusove meno a okrem sady chipsov som nic nenasiel. A ani pri nich nie je trade mark ani copyright. Jedina vec v pokry na ktoru ma trade mark su jeho nizke connectory ale aj to je myslene len obrazne.
ale chcem byt sucastou elity takze ak uz mas nejake presvedcujuce mena pod sebou tak mi napis a zvazim moznost sa uchadzat (zatial mam dojem, ze do jedneho z najlepsich uz patrim aj ked sa sily este nemerali, ale meno ako Lose snad pozna kazdy navstevnik portalu, kaliho ranking na trackeroch je very high, spittoon uhra viac nez rovnocennu partiu s hocikym na slovensku, no a ja sa s nimi veziem*JOKINGLY*:-D)
nerozumiem preco treba vybavovat autorske prava? Prave som sa zhanal po nejakom trade marku alebo copyrighte na gusove meno a okrem sady chipsov som nic nenasiel. A ani pri nich nie je trade mark ani copyright. Jedina vec v pokry na ktoru ma trade mark su jeho nizke connectory ale aj to je myslene len obrazne.
- pavjan
Fuuu
Vidim ze ste vsetci odbornici,ako sledujete svetovu pokrovu scenu,hodil som vam chytak do News a vy si vsimate len daake prava,cakal som ze sa niekdo ozve na tu Dominik.Republik?ako tam moze bit ked sa hra WPT v Belagiu v Las Vegas.(po 2 dni Nr.10-nic moc,prva je zatial zenska;-))
-
Počet príspevkov: 35 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.