Callnut vzdy BB aj s trashom ?
(podla typu supera ako casto raisuje preflop?)
Heads UP
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: Heads UP
hmm, heads up sme tu tusim este nerozoberali, ale tam to zavisi velmi od supera s ktorym hras.
Niektori hraju strasne agresivne, tam je asi lepsie pockat si na dobre karty. Pri normalnych hracoch dorovnavam s hoci cim, ono tie 2 pary sa da obcas chytit a nieco vyhrat ;)
Niektori hraju strasne agresivne, tam je asi lepsie pockat si na dobre karty. Pri normalnych hracoch dorovnavam s hoci cim, ono tie 2 pary sa da obcas chytit a nieco vyhrat ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Heads UP
ja som si dnes zahral heads-up s jednym hracom, ktory su velmi lahko citatelny. Ak dostal na ruku top10 raise pre flop, na BB len checkoval, 90% SB foldoval a ked mu nahodou dosiel top pair siel all-in, ak som mu na flope betol, polozil. Vyborna moznost pockat postupne ho ocesavat a popri tom pockat na jeho all-in a moju dobru ruku.
Ta prisla, ked som sedel na SB s Js-3h, dorovnal som, on check. Na flop Jh-7h-2h, chalan all-in, hovorim si, vysoky flush nema, to by raisoval pre flop, flush draw to mohlo byt, ale s nejakou nizkou kartou + k tomu chytil nejaky par, alebo mozno chytil top pair JJ. Ja som mal v tej chvili tak isto top pair+flush draw, dorovnam a na turn 9d, river 8h. On ukazal Jc-3h. Vyhral som na vyssi flush :)
Ta prisla, ked som sedel na SB s Js-3h, dorovnal som, on check. Na flop Jh-7h-2h, chalan all-in, hovorim si, vysoky flush nema, to by raisoval pre flop, flush draw to mohlo byt, ale s nejakou nizkou kartou + k tomu chytil nejaky par, alebo mozno chytil top pair JJ. Ja som mal v tej chvili tak isto top pair+flush draw, dorovnam a na turn 9d, river 8h. On ukazal Jc-3h. Vyhral som na vyssi flush :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.