Heads UP

Príspevky zo starej diskusie

Heads UP

Odoslaťod buschle 04 Júl 2007 09:38

Callnut vzdy BB aj s trashom ?
(podla typu supera ako casto raisuje preflop?)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Re: Heads UP

Odoslaťod vlade 04 Júl 2007 10:16

hmm, heads up sme tu tusim este nerozoberali, ale tam to zavisi velmi od supera s ktorym hras.

Niektori hraju strasne agresivne, tam je asi lepsie pockat si na dobre karty. Pri normalnych hracoch dorovnavam s hoci cim, ono tie 2 pary sa da obcas chytit a nieco vyhrat ;)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

-:)

Odoslaťod jonatanko 04 Júl 2007 11:08

to zavisi od viacerych faktorov hlavne, ale ako si comfortable hrat karty ako t6 a podobne
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Re: Heads UP

Odoslaťod keso26 04 Júl 2007 13:15

ja som si dnes zahral heads-up s jednym hracom, ktory su velmi lahko citatelny. Ak dostal na ruku top10 raise pre flop, na BB len checkoval, 90% SB foldoval a ked mu nahodou dosiel top pair siel all-in, ak som mu na flope betol, polozil. Vyborna moznost pockat postupne ho ocesavat a popri tom pockat na jeho all-in a moju dobru ruku.
Ta prisla, ked som sedel na SB s Js-3h, dorovnal som, on check. Na flop Jh-7h-2h, chalan all-in, hovorim si, vysoky flush nema, to by raisoval pre flop, flush draw to mohlo byt, ale s nejakou nizkou kartou + k tomu chytil nejaky par, alebo mozno chytil top pair JJ. Ja som mal v tej chvili tak isto top pair+flush draw, dorovnam a na turn 9d, river 8h. On ukazal Jc-3h. Vyhral som na vyssi flush :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!