hodnotenie slavnych hracov

Príspevky zo starej diskusie

hodnotenie slavnych hracov

Odoslaťod yegon 29 Sep 2007 20:45

ehm, 1. april? V septembri?

aky je zmysel a prinos tohto clanku? Skutocne potrebujeme vediet ze gus hansen ma agresivitu 7 a doyle brunson 5? 7 a 5 coho? Co presne tie stupnice znamenaju, aky je rozdiel medzi 5 a 7?

ak to nebolo napisane len zo srandy tak to je zatial najnezmyselnejsi clanok co som kedy cital - mozno som cudny ale fakt nechapem :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: hodnotenie slavnych hracov

Odoslaťod wizdo 29 Sep 2007 21:05

stupnica bude asik do 10;-)ale to len tka tipujem:-D

ale mohli by tam byt napisane ze co sa bere ako 7,8,9...ze pri 8 navysi 8hier z 10 atd??...abo ako...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: hodnotenie slavnych hracov

Odoslaťod 016roy 30 Sep 2007 08:16

wizdo - jj stupnica je do 10, navysi? je to hodnotenie kvality hraca v danej dovednosti...alebo este inak - obodovanie dovednosti hraca v danej zrucnosti...To je taka otazka ako keby pri krasokorculovani sa niekto spytal ci Petrenko ked dostal priemernu znamku od rozhodcov 5,9 ci skocil vzdy 5,9-ty ritberger...

yegon - co presne tie stupnice znamenaju? je to bodovanie hracov v roznych kategoriach, ktore sme cerpali z nezavyslich zdrojov...ci to skutocne potrebujes vediet? no mna zaujima ake ma napriklad podla Barryho Greensteina Phil Hellmuth sebaovladanie, osobne som ho videl po mnoho handoch a tiez si myslim, ze to je jeho slabsia stranka...A naco Gus Hnasen? Poviem len, ze hraci sa na mnoho caspiscoh ci strankach hodnotia a vedeli sme zosumarizovat na zaklade tychto informacii prave veci, ktore su hodnotene v clanku/ine by neboli objektivne-sumar viacerych zdrojov/...Mna napriklad zaujima ci je agresivnejsi pri hre Gus, Phil, Annie alebo niekto iny, tiez ma zaujima kto je dobry pri citani protihracov a ako futbaloveho fanusika ma zaujima aj kto je najlepsi technik spomedzi defenzivnych zaloznikov, ale hlavne kto ma najlepsie citanie hry protihracov a pozicne branenie.... A aky je rozdiel medzi 5 a 7? No cim vyssia znamka, tak tym vyssia kvalita toho hraca v spominanej dovednosti... No a preco je nezmyselny clanok? To vies, pokrovych hracov hodnotia napriklad svetozname stranky ako PokerListings, takze je to nezmysel ze hracov hodnotia? Preco by ludia, ktori su mozno mensi odbornici v pokri ako Ty nemohli vediet ako sa na tychto slavnych hracov pozeraju rozne zahranicne zdroje?

Napriklad vcera som hral turnaj a naozaj som potreboval precitat protihracov aby som vedel kto je agresivny hrac, kto blufer, kto ma slabsie ovladanie, kto kradne blindy atd atd... A pre ludi je mozno zaujimave ze Chris Pronger je hodnoteny ako jeden z najtvrdsich hokejovych hracov a Gretzky bol zasa najtechnickejsi... Mozno ludi trochu zaujima v com je kvalitnejsi Phil a v com Gus podla roznych nezavislych zdrojov, ktore sme dali dokopy... Aky je rozdiel medzi 5 a 7? Presne 2

co sa bere ako 7,8,9? no co sa bere, berie sa kvalita v danej dovednosti... Tazko sa to rozobera do nejakych extra detailov, hlavne ked su to zosumarizovane udaje z roznych zdrojov. Asi tazko by sme mohli napisat ze Chris Pronger ma tvrdost na 2 a Pavol Demitra na 9...

Na zaver je mi luto ze tak hodnotis clanok, ktory vlastne nepriamo naznacil ze sa da vyhravat roznou hrou a ze neexistuje sablona na dobru hru... Podobne veci najdes na najznamejsich pokrovych strankach na svete, takze sa Ti ospravedlnujem za vsetky podobne hodnotenia na roznych dostupnych zdrojoch /nielen tento nas clanok/...
016roy

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 10 krát/39 krát

016roy

Odoslaťod keso26 30 Sep 2007 08:48

..Ty co uz buntosis ? :-D ..ako ste vcera dopadli, poculk som, ze Ty 11-ty, AP 14-ty a vlado na FT *THUMBS UP*
..kua, to bol vcera turnaj, mne od zaciatku do konca len 63, 72 (min. 5x :-D ), 83, T2, 74 a pod, samozrejme bez farby pri asi najagresivnejsom stole :) moja naj start. komb. 44 na ktoru som vyletel vs 99 a JJ..o chvilu som mal image hraca, co hra len AA a aj to pri min. raise polozi :-D ..vcera sa mi vazne nedarilo, hm, este ze som si dnes rano napravil chut na cash, som si uz myslel, ze som zabudol hrat poker :-D
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

vlado

Odoslaťod keso26 30 Sep 2007 08:51

..uz viem ako si vcera dopadol na SJ, bol si lepsi ako 11-ty, pretoze Tvoja frajerka vyradila moju :-D ..tazko hrat proti luckerom :-D ;)
Obrázok používateľa
keso26

a teraz k clanku

Odoslaťod keso26 30 Sep 2007 09:00

..mne sa paci, je jednoduchy,a je fajn, rad som si ho precital :) ..myslim, ze je friendly a keby mal sit viac do hlbky, tak by bolo treba venovat jeden takyto clanok len jednemu hracovi a aj to by bolo asi malo. Taky moj nazor :)
Obrázok používateľa
keso26

Re: keso26

Odoslaťod 016roy 30 Sep 2007 17:06

cafko, no prisiel som v tom case domov...tusim som uz aj spal pri pisani :)
Ja som mal dost hracov precitanych pri stole, ale tych ktorym som chcel kradnut blindy, bud sa stalo ze predomnou niekto navysil alebo som mal nieco ako 2-8, 3-9 a pod, kde som nenabral odvahu....keby aspon J-7, alebo 6-7 tak do toho idem....no a pri BB2000, som mal A-5 a vedel som ze mi dvaja hraci predomnou kradnu Blindy, a tak som to nevydrzal a dal som allin /cca 9500/, kebyze vyhram odlepim sa z 10 miesta cca na 7 /bolo nas 11/, ale super ktory evidente kradol Blindy ma dorovnal otocil K-3 a na turn mu prislo K....a tak 11-ty....nic moc z 38 hracov, ale bolo tam dost dobrych hracov, spomeniem Vladana...Ale v timoch sme skoncili druhy z 19-tich, taka utecha :)...

a k clanku - keso26: jj diky, hodnotenie necham na vas ale dakujem za podporu a PRESNE sa zhodujeme v tom, ze ak by to chcelo ist viac do hlbky tak na jedneho hraca je minimalne potrebny jeden clanok, tak este raz dikes
016roy

Re: Re: keso26

Odoslaťod 016roy 30 Sep 2007 17:07

k tym dvom hracom - samozrejme nie naraz mi ich kradli /tak blbo to vyznieva z prispevku/, vzdy iba jeden a aj tentokrat....
016roy

to roy

Odoslaťod APminer 30 Sep 2007 17:16

zdar, tem co jsi chtel kradnout blindy si nekradl ;-) ale mne si jich kradl VZDY :( :-D
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

roy

Odoslaťod yegon 30 Sep 2007 20:48

neviem co k tomu mam napisat proste mi to cele nejde do hlavy

je tam stupnica ktora nikde nie je definovana, ake je min ake je max, ci prirastky su linearne/exponencialne, co prirastky znamenaju. Alebo to ma byt len nejaka abstraktna forma ako si ztistit ze jeden je agresivnejsi ako druhy ale rozdiel v ich cislach uz neurcuje o kolko? Vela parametrov ktore su porovnavane su natolko abstraktne a nemeratelne (napr citanie protihracov) ze je tazko vobec ich hodnotit

proste nechapem na co je take nieco dobre

uznavam ze to tvoje prirovanie ( asi hokej :) ) je ok to je zaujimave ale podla mna je zaujimave to ze jeden je uspesny lebo je technicky druhy preto lebo je neviem co ale nie ze jeden ma technicku uroven 8 a druhy 6 pricom nikto nevie co tie cisla znamenaju.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!