Honoria live Povazska T.
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
lose
takze idem na to s cim som prehral...
som druhy v chipoch na stole tak treti - stvrty overall. poslednuch 10 hracov turnaji. na ruke
87of clubs
blind 500/1000
Vlado all in 2000
typek call 2000
ja call
flop K77
ja all in
typek call showing KJ
turn picovina
river K
zbytok videli zucastneni. ospravedlnujem sa v skutocnosti som slusny chalan.
som druhy v chipoch na stole tak treti - stvrty overall. poslednuch 10 hracov turnaji. na ruke
87of clubs
blind 500/1000
Vlado all in 2000
typek call 2000
ja call
flop K77
ja all in
typek call showing KJ
turn picovina
river K
zbytok videli zucastneni. ospravedlnujem sa v skutocnosti som slusny chalan.
- pavjan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pavjan
spomen si na cestu do Swechatu
Daaka blba prehra po rivery je oproti uplna banalita,na tej ceste si mohol prehrat viac,no nie?
P.s. ,,kazda prehra boli, ale oto viac sme stastnejsi z vyhry''
p.s.2 : ja keby som pred Maint Tour nevyhral na cash game ,tak celkom inak pristupujem k hre a urcite nevyletim ako daaky loser.
Preto nehravam kvaldy ,aby som sa 100% sustredil na HL.Tour,ta cashovka bola vlastne moja prehra, asi tak neak.
SLAVA VITAZOM,CEST PORAZENYM
Daaka blba prehra po rivery je oproti uplna banalita,na tej ceste si mohol prehrat viac,no nie?
P.s. ,,kazda prehra boli, ale oto viac sme stastnejsi z vyhry''
p.s.2 : ja keby som pred Maint Tour nevyhral na cash game ,tak celkom inak pristupujem k hre a urcite nevyletim ako daaky loser.
Preto nehravam kvaldy ,aby som sa 100% sustredil na HL.Tour,ta cashovka bola vlastne moja prehra, asi tak neak.
SLAVA VITAZOM,CEST PORAZENYM
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Turnaj
Caute , vsem opravdu dekuju za vybornou atmosferu a hlavne ze prisli a i organizatorum za good job , i kdyz jim to nekdy stripalo , ale to k tomu patri , kazdopadne se tesim na dalsi nejakou takovou akci , treba priste prijedete vy k nam ;) , mej te se
P.S.: tebe mi bylo opravdu lito v tu chvli
P.S.: tebe mi bylo opravdu lito v tu chvli
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
turnaj
Ale aj na to sklamanie ohladom ucasti,sa mi ten turnaj pacil najviac zo vsetkych zatial co boli na slovensku,uz iba to ze sa tam nefajcilo bolo super a aj celkom dobra naladicka tam panovala,domacim to teraz moc nevyslo tak mozno nabuduce :)
- BoBo
- Založený: Apr 2007
další
Slovensko se plánuje opět nejdřív za měsíc,tentokrát zřejmě návrat do Nitry a bez kvalifikace,pro změnu s jedinou slovenskou kvalifikací na letní pardubické Masters.Termín samozřejmě upřesníme jakmile budeme vědět víc. Ale kdo to má kousek do Brna může přijet 4x týdně8-)
- džejar
dzejar
ja to mam na skok :-D , mozno buduci piatok dobehnem , ake su casy?
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.