i4poker Team Challenge
i4poker Team Challenge
Tak kto sa prida nech nejak slusne odreprezentujeme slovensky pokerportal. Kto by mal zaujem tak nech mi napise na dizzi@atlas.cz jeho presny nick na i4
Detaily na:
http://www.i4poker.com/index.php?id=1190674005EizPoXFFH2afFfqPQjMJTXMya&lang=en&page=514
Detaily na:
http://www.i4poker.com/index.php?id=1190674005EizPoXFFH2afFfqPQjMJTXMya&lang=en&page=514
- dizzi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Par detailov
Kedze som zistil ze ludia nie celkom rozumeju o co tam ide tak to vysvetlim aj tu:
10 clenne tymy sa zucastnia 100$ freerollu ktory ma bodovanych prvych 10 miest. Team ktory ziska najviac bodov vyhrava. Vyhra je SnG pre dany team s poolom 50$ a potom tricka. Pre druhy team su to tricka (bez limca ;) a pre treti karty
Nejde o nejake zarabanie tazkych penazi, ani o casovo narocnu akciu (jeden freeroll v sobotu 13.10.2007) Ale myslim si ze by to mohla byt zabava. Takze ak chcete napiste, zatial sme 4.
10 clenne tymy sa zucastnia 100$ freerollu ktory ma bodovanych prvych 10 miest. Team ktory ziska najviac bodov vyhrava. Vyhra je SnG pre dany team s poolom 50$ a potom tricka. Pre druhy team su to tricka (bez limca ;) a pre treti karty
Nejde o nejake zarabanie tazkych penazi, ani o casovo narocnu akciu (jeden freeroll v sobotu 13.10.2007) Ale myslim si ze by to mohla byt zabava. Takze ak chcete napiste, zatial sme 4.
- dizzi
Re: Par detailov
a kedy v sobotu, o ktorej??
- Karci19
- Založený: Apr 2007
re: jazvec
jazvec, a dalsi ktori maju zaujem, posli mi udaje na mail
- dizzi
Volne miesta
Este zostavaju 2 volne miesta. Tak sup ziaden ostych a ozvite sa. Uzavierka je v piatok. Takze cim skor tym lepsie.
- dizzi
Team
Takze dnes mi prisli dalsie emaily a tak som doplnil team do konecneho stavu 10 :)
Dalsi prosim uz nepiste na moju adresu.
Dalej chcem povedat ze sa prihlasili 2 ludia "navyse" to znamena ze by sa urcite nasiel priestor este aj pre druhy team.
Meno nasho teamu:
PokerPortal.sk I
A este zlozenie nasho teamu:
1. algec1
2. jojosavi
3. mainly_D
4. baston
5. lizarazuKE
6. jazvec
7. carlos274
8. Scarbrow
9. sato1
10. iwlou (ja)
Dalsi prosim uz nepiste na moju adresu.
Dalej chcem povedat ze sa prihlasili 2 ludia "navyse" to znamena ze by sa urcite nasiel priestor este aj pre druhy team.
Meno nasho teamu:
PokerPortal.sk I
A este zlozenie nasho teamu:
1. algec1
2. jojosavi
3. mainly_D
4. baston
5. lizarazuKE
6. jazvec
7. carlos274
8. Scarbrow
9. sato1
10. iwlou (ja)
- dizzi
Re: Re: Team
ja sem ten prvni :-P Kazdopadne jestli se najde 8 hracu co maj nainstalovany i4poker tak udelame druhy tym.. piste na prox (at) email.cz
- PROXIK
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
TEAM 2 na I4POKER
Kdo je jeste prida, do patku je uz casu malo. Kdo ma jeste nainstalovany i4poker a chce si zahrat team game ?? piste nicky na prox (at) email.cz *DRINK*
- PROXIK
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.