icq/msn pocas hry
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
icq/msn pocas hry
mal by som otazku, boli tu rozne temy ohladom chip dumpingu a podobne... moze sa nieco stat aj v pripade, ak som s kamosom za jednym stolom (konkretne P****Stars) a zaroven komunikujeme cez icq?? aj ked si samozrejme neradime, iba obcas preberame predchadzajuce handy... dokaze to pokrovy soft "zistit" a pripadne z toho mozu byt nejake trouble?? diky
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: icq/msn pocas hry
Jedine trouble, ktere si tim zpusobis, bude nesoustredeni se na hru. Ja kdyz hraji nejaky turnaj, na kterem mi zalezi, tak icq zasadne vypinam, abych se nerozptyloval pytlovinama. To uz si radeji u pokeru upravuji fotky nebo dohledavam neco na netu, nez s nekym komunikovat po icq.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
aha
no jedneho dna to bude dakomu podozrive ze hravas s tym istym clovekom za stolom poslu request PS, a oni pozru vsetky ruky co ste spolu hrali a ked nedoslo k ziadnemu podvadzaniu je to v poriadku samozrejme,....
vcera som hral 12 stolov NO limitu *ucim sa to hrat a este som si pisal s kamaratom samozrejme vsak to je tazka nuda -:)))
ICQ sa nevypina -:)))
podla mna ovela lepsie vykony su 9 limit stolov a diablo HC rules pri tom -:)))
vcera som hral 12 stolov NO limitu *ucim sa to hrat a este som si pisal s kamaratom samozrejme vsak to je tazka nuda -:)))
ICQ sa nevypina -:)))
podla mna ovela lepsie vykony su 9 limit stolov a diablo HC rules pri tom -:)))
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.