Internet Banking
Počet príspevkov: 49 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
vklad vyber na expekte
asi najrychlejsia herna ked pozeram na vyber.Max 2dni!Ja som maximalne spokojny!!!
- Tomda888
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: pre GusTapka14 - *****
s tou podporou pre SK/CZ hracov suhlasim
good job
good job
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Re: pre GusTapka14 - *****
Ja uz som k**** z toho ale kazdopadne EXPEKT support ma teraz maximalne pravdu.
- Tomda888
Re: expekt
k tej nadavke
nebola cielena na ziadnu osobu ani skupinu osob (ak tak tak k skupine buzerantou,a tim to nevadi)
co ste urobili pre CZSK hracou ?
neako mi to uniklo, iba namotavate hracov nezmiselnymi a zdlhavimi freefollmi.
nepamatam si ze by ste posielali neake reklamne veci (tricka ,capice a pod.)a ake mate bonusi ,pre CZSK hracov?
Preco na exekte nehraju hraci?
lebo ste super
:-D
nebola cielena na ziadnu osobu ani skupinu osob (ak tak tak k skupine buzerantou,a tim to nevadi)
co ste urobili pre CZSK hracou ?
neako mi to uniklo, iba namotavate hracov nezmiselnymi a zdlhavimi freefollmi.
nepamatam si ze by ste posielali neake reklamne veci (tricka ,capice a pod.)a ake mate bonusi ,pre CZSK hracov?
Preco na exekte nehraju hraci?
lebo ste super
:-D
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
dik rafi
Kazdy ma svoje zle dni, niekto pravidelne a tak to vsetko beriem samozrejme s rezervou a pokial je to co len trochu mozne tak sa snazime vyhoviet kazdemu. Ten nick plati pre kazdeho rovnako, nemeni sa kvoli vsetkym vysledkom, statistikam, turnajom (ako napr. SKCZ Poker Master kde sme mali velky problem vsetko sparovat) a nemenime ho ani VIP hracom. Zmena nicku pocas migracie bola jedina vynimka v dlhej historii. Skuste si zmenit nick v niektorej herni, ci vam to urobia.
- expekt
rafi
prosim ta ako ta podporil expekt?
-
pre GusTapka14
Teraz absolutne nechapem o com hovoris! Pozeras sa vobec na stranky expektu a sledujes vsetky bonusove ponuky? Je tam toho teda fakt dost a ani sa mi nezmesti to tu vsetko vymenovat. V spicke ma Playtech s expektom rovnake cisla hracov ako Microgaming a cela silna skupina severanov hraje na expekte. Ziadne namotavky tu nerobime, buchli sme vam na stol 450.000 Sk na podporu pokru a nejaku osvetu a rozdelili sme to na cely rok na freerolly. Triciek a capic sme poslali tiez uz dost - vsetky davame do pokerportalu a odtial chodia k vam... Ale nema vyznam pokracovat v debate s niekym ktor ma zaujem iba spinit druhych a zakryvat tak vlastne nedostatky. gl
- expekt
Re: rafi
idem spat rano hram $200.000Garant.
(na epekte :-D )
nema to tu uroven
caute zajtra
(na epekte :-D )
nema to tu uroven
caute zajtra
-
pre GusTapka14 - dodatok
o co ti vlastne ide? chces novy nick? alebo chces len robit negativne PR? Pretoze aj tych 22USD tokenov pre Player Ranking turnaje sme uz rozdali pekne mnozstvo a ked si prebehnes diskusiu tak nam uz pekne vela hracov aj slusne podakovalo za podporu pretoze si touto cestou vyhrali napriklad aj 1000 USD. Fakt neviem o co tu kraca
- expekt
Počet príspevkov: 49 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.