ja uz neviem ci je to smola alebo prekliatie
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
ja uz neviem ci je to smola alebo prekliatie
poslednych par dni mam hroznu smolu... na 2 turnajoch po sebe sa mi stalo, ze som dostal KK. tak som siel allin a jak na potvoru, vzdy mal niekto zo superov AA... a prave som skoncil 1 turnaj takto:
Dealing Hole Cards(As Ad )
> zolaone folded
> Edic folded
> SspitfireE called for 100
> RiversRdogs folded
> Ivanhoe_23 folded
> clo22 folded
> hipadmol went all-in for 2,512.83
> urmino1987 went all-in for 1,950
> Ice_Sharp folded
> krug2882 folded
> SspitfireE folded
> Extra chips returned to hipadmol, 562.83
> Dealing the Flop(4d Qd 9d )
> Dealing the turn(Kh )
> Dealing the river(Jc )
> hipadmol wins 4,150 with a Flush, Diamonds
super mal na ruke TK. co vy na to?
Dealing Hole Cards(As Ad )
> zolaone folded
> Edic folded
> SspitfireE called for 100
> RiversRdogs folded
> Ivanhoe_23 folded
> clo22 folded
> hipadmol went all-in for 2,512.83
> urmino1987 went all-in for 1,950
> Ice_Sharp folded
> krug2882 folded
> SspitfireE folded
> Extra chips returned to hipadmol, 562.83
> Dealing the Flop(4d Qd 9d )
> Dealing the turn(Kh )
> Dealing the river(Jc )
> hipadmol wins 4,150 with a Flush, Diamonds
super mal na ruke TK. co vy na to?
- urmino1987
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ja uz neviem ci je to smola alebo prekliatie
no jo, smola, tiez ma nasere ked proti mojmu AA pride nejakemu luckerovi postupka :(.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: ja uz neviem ci je to smola alebo prekliatie
Z toho si nic nedelej, ja posledne vylitnul na sit and go turnaji tesen pred placenyma mistama:
dostal jsem AK v barve
flop byl AK3 rainbow
ja bet vsichni krome jednoho fold. Tenhle typek raisnul, ja reraisnul do all-inu. On call.
Turn Q
River T
Typek ukazal AJ - straight - a ja letel ani jsem necekl.
Nejvic me nasralo, ze to byl takovej moron, ktery skoro vse calloval a raisoval.
Ach jo, nekdy to proste nevyjde...
dostal jsem AK v barve
flop byl AK3 rainbow
ja bet vsichni krome jednoho fold. Tenhle typek raisnul, ja reraisnul do all-inu. On call.
Turn Q
River T
Typek ukazal AJ - straight - a ja letel ani jsem necekl.
Nejvic me nasralo, ze to byl takovej moron, ktery skoro vse calloval a raisoval.
Ach jo, nekdy to proste nevyjde...
- jnov
- Založený: Apr 2007
toto uz neiresim
mal som Q6 off...flop Q68 vo farbe...reku vsetci chcek...all in..jeden ma dorovnal ...ukzal "iba" A z farby...mozte hadat co prislo na Turn...
ale najviac ma sraly je slova po hre..i KNOW it...ani ma nesrala tak ta prehra ako tie slova..no hold co uz..poker sa hra dalej:D..
ale najviac ma sraly je slova po hre..i KNOW it...ani ma nesrala tak ta prehra ako tie slova..no hold co uz..poker sa hra dalej:D..
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
stejne to maji zmanipulovane :D
ja jsem na PartyPokeru na cash dostal behem hrani 7x AA a vsech 7her jsem prohral, jednou me znicila flush a jinak tripl a to jsem vzdy raisoval 10x BB nejmin vetsinou to byly all in hry...co k tomu mam rict vic ani nevim...:-(
- Dedko
stejne to maji zmanipulovane :D
a zavseni bylo tim, ze jsem porhral vse...ve dvoch rukach po sobe...ja AK dva hraci ve hre flop s K vysoke bety po riveru prvni jel ALL ja call treti taky ukazali karty prvni JJ ja KK s Akc treti AA...kolo na to ja AhQh flop JQ a neco maleho...opet jsme 3-stejni hraci sli do all inu a po riveru ukazali prvni JJ ja QQ s Akc a treti AA...to je ale nahodicka, ze dostane nekdo tyto karty hned po sobe-uplne ty same i barvu....co si o tom kdo mysli necham na vas :-(
- Dedko
no jo
..ja som za posledne dva tyzdne 3x vyletel z K-A vo farbe, bez farby a T-A v diamondoch (mimochodom jedna z mojich naj start. komb., ani neviem preco, proste sa mi paci :) ) proti 2x 2-2 a raz 3-3, ked som vzdy ako prvy navysoval a chlapci s low pair na ruke dorovnali.Vcera som zas stratil dost chips s postupkou,ktora mi dosla hned po flope a v hre sme ostali asi traja,ja ako prvy na bet som siel All-in,dalsi fold a treti s menej chips call,na stole prislo spolu 5 srdcovych kariet a chalan mal na ruke dalsie dve,chytil krasny flush zo siedmich kariet :) ..aj ked som prehral bol to pekny hand.Potom som si este zahral jeden sng a skoncil som treti s flush zakoncenym J (mal som na ruke dve piky a na stole prisli dalsie 3, posledna az na river,chalan kazdu hru low bet,tak som calloval,mali sme asi tak rovnako chips) no a asmozrejme ze on ukazal tiez dve piky, z toho jednu A, no a kedze na stole bolo K, tak som ho odhadoval na par,zmylil som sa a ten moj bezhlavy all-in,ked on po riveri zas len low bet ma poucil do buducna :) Skratka som uz chcel niekoho dostat od stolu a vrhnut sa na heads-up,s flushom na ruke to malo sancu,kto by povedal ze on bude mat na ruke tiez dve piky a z toho jedno eso,navyse,ked bol na BB..co uz
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
to je normální
já už jsem si na to zvykl...
Sit & Go turnaj
na ruku mi přišlo AA, tak jsem raisnul a chytil se jenom jeden... na Flop přišlo A 2 3, tak jsem checknul a on dal all in a já samozřejmě taky. On měl 2 2.. na turn přišla 5 a na river samozřejmě 2... brali první tři a já skončil 4.. :-(
Sit & Go turnaj
na ruku mi přišlo AA, tak jsem raisnul a chytil se jenom jeden... na Flop přišlo A 2 3, tak jsem checknul a on dal all in a já samozřejmě taky. On měl 2 2.. na turn přišla 5 a na river samozřejmě 2... brali první tři a já skončil 4.. :-(
- Matomin
- Založený: Apr 2007
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.