JAK HRAT SPRAVNE NL HOLD'EM ONLINE :-)))

Príspevky zo starej diskusie

oprava-Vladys

Odoslaťod GusTapka14 24 Jan 2007 18:33

v niecom mas pravdu , ale zabudol si dodat ze v online pokri ma herna vitaza uz po prvom rozdani kariet !!!
Obrázok používateľa
GusTapka14

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Vladys

Odoslaťod GusTapka14 24 Jan 2007 18:35

preto neni nad ZIVE TURNAJE a STOLY
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

JAK HRAT SPRAVNE NL HOLD'EM ONLINE :-)))

Odoslaťod cercerBTS_SK 24 Jan 2007 21:11

Napriklad, kdyz jdete all-in s dvema sestkami a nekdo vas dorovna s eso-dve offsuit, jste 70% favorit hand vyhrat, to znamena, ze mate 100% zaruceno vyhrat tuto ruku pokazde, kdyz se v teto situaci ocitnete

Ahoj, nie je tonic osobne, len crpam z mojich skusenosti a mozno je to len vec spravneho formulovania Tvojich pripomienok: rad by som poopravil vyssie uvedenu vetu - tie percenta nesuhlasia, pretoze vela hracov pouziva kalkulacku a skustocnost je ina, vzdy je potrebne pr
cercerBTS_SK

Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

ako je to teda spravne...recept nie je

Odoslaťod cercerBTS_SK 24 Jan 2007 21:17

Napriklad, kdyz jdete all-in s dvema sestkami a nekdo vas dorovna s eso-dve offsuit, jste 70% favorit hand vyhrat, to znamena, ze mate 100% zaruceno vyhrat tuto ruku pokazde, kdyz se v teto situaci ocitnete

Ahoj, nie je tonic osobne, len crpam z mojich skusenosti a mozno je to len vec spravneho formulovania Tvojich pripomienok: rad by som poopravil vyssie uvedenu vetu - tie percenta nesuhlasia, pretoze vela hracov pouziva kalkulacku a aj tak je skutocnost ina, vzdy je potrebne pripocitat aj ine faktory.. napr.kto nasleduje za Tebou, ktoz vysil, pripadne dorovnal pre Tebou, ake su to typy hracov. Takze sama statistika nie casto obstoji.
A este viac to plati o bode c.4 o bluffe...
Ale myslim, ze vacsina hracov hra a mala by hrat svojim vlastnym systemom a podla vlastnych skusenosti, ak by tak nebolo, poker prestane byt zabava
cercerBTS_SK

Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

No myslim

Odoslaťod vlade 24 Jan 2007 21:19

Ze to Vladys myslel skor ako vtip ;)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!