Knihy o pokri
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Knihy o pokri
ahoj,neviete poradit nejaku dobru literaturu o pokri?nejak moj vyvoj nenapreduje,moc sa mi nedari a rad by som ziskal nejake rady.mam jednu od phila helmuta,uz neviem presny nazov.ale to je jedine,co som v slovencine nasiel
- lozi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
knihy
Ta kniha od P.Hellmutha sa vola Jak hraji profesionalove myslim. Jinak v svk nebo v cestine nie je uz ziadna dobra kniha. Existuje vela zaujmavych knih ako Theory of poker od Sklanskeho, Doylov Supersystem a superstystem 2 a pod.. Ale to su len knihy a kym neziskas vlastny cit pre hru tak ti moc nepomozu. Co som cital na nete tak vela ludom pomohla poker skola.
- cstrike22
názov
zabudol som názov:POKER Jak hrát a vyhrát
-Poker je najpopulárnejšia kartová hra na svete. Táto kniha je prehľadnou príručkou a študijným sprievodcom pre pokročilých rovnako ako i pre úplných začiatočníkov. Autor Lou Krieger je pokerový majster, autor niekoľkých kníh o tejto hre a dekan na Poker School Online.
-Poker je najpopulárnejšia kartová hra na svete. Táto kniha je prehľadnou príručkou a študijným sprievodcom pre pokročilých rovnako ako i pre úplných začiatočníkov. Autor Lou Krieger je pokerový majster, autor niekoľkých kníh o tejto hre a dekan na Poker School Online.
- dusandd
- Založený: Mar 2007
poker skola
nemyslel som knihu poker skola..... ale normalne cez net live coaching so skusenym trenerom. To je hodne zajimave a myslim, ze to moze velmi pomoct
- cstrike22
podla mna
Ed Miller: Getting Started in Holdem, tento autor ma vybornu kritku na nete.. nahodte do google jeho meno a uvidite sami.. v knihe dava odkazy na knihy ,ktore na tento zaklad nadvazuju.... ako knihy Davida Sklnsky ho vysvetluje zaklady startegie limit, no limit, cash game, sitngo, multi table ci satelit turnajov...
- rechtoris
- Založený: Feb 2007
v cestine...
...visla tento rok aj celkom zaujimava kniha
POKER: Jak hrat a vyhrat
ale je to taka ucebnica pre vsetky(len tie najznamejsie) pokrovehry, je tam toho dost na zaciatok ako sa to SPRAVNE naucit hrat
POKER: Jak hrat a vyhrat
ale je to taka ucebnica pre vsetky(len tie najznamejsie) pokrovehry, je tam toho dost na zaciatok ako sa to SPRAVNE naucit hrat
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.