Konta na Expektu
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Konta na Expektu
Potřebuji informaci: Na expektu mám hráčský účet já i moje manželka /dva hráčské účty/. Oba tyto účty jsem dotoval z jednoho bankovního účtu psaného na mé jméno - převodním příkazem. Může nastat problém, když nyní budu z obou hráčských účtů převádět peníze zase na jeden účet, odkud původně peníze šly? Žena si pokerem vydělala na kočárek :-) a už se nechce v době těhotenství stresovat při hraní pokeru :-) Takže na "kešovkách" ji asi chvíli nepotkáte.
- Giro
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
problém hraní za jedním stolem
Chápu kam míříš. Jsi si jistý, že vždy když hraješ tak sedíš u stolu s lidma, kteří se navzájem neznají a nemohou se domlouvat mezi sebou při hře? Já, pokud jdu na kešovku, tak i s vědomím, že někdo takový může u stolu být. Nestalo se ti, že od stolu odešli třeba tři hráči součastně a byli pouze z jednoho státu? V době bezplatné videokomunikace prostřednictvím skype, icq, ale stačí i obyčejný chat, tak v této době je spulupráce hráčů u stolu velice málo odhalitelná. Myslím si, že je to dost diskutovatelný problém, a zároveň doufám, že jsi se neozval tímto způsobem proto, že hráváš u stolu s nějakým svým kamarádem...Se ženou se u stolu potkávám nejraději při final table turnaje, ale stalo se to možná jednou. Ale je to asi tak, jak když potkáš někoho, koho znáš. Jinak co jsem výše uvedl je taky důvod, proč nehrávám drahé stoly a navíc stoly s méně než 8-10 přítomnými hráči. Sledoval jsem párkrát stoly 5/10$ pro šest hráčů a myslím si, že zrovna tam se takovýmto rizikům vystavuje každý.
- Giro
to Giro
Ono je to odhlaitelne ale sa musi chciet. Teda ak je podozrenie, ze taky hraci hraju tak treba o nich upovedomit danu hernu. V podmienkach niektorych herni mas aj ze si vyhradzuju pravo na sledovanie spustenych aplikacii. Myslim si, ze ak je podozrenie, tak to treba hlasit inak herna z vlastneho popudu pochybujem ze budu cosi podnikat!
- PLay_FLy
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.