kto mi zazela GL a zlomi kliatbu ?
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
kto mi zazela GL a zlomi kliatbu ?
Snad neotravujem, ale musel som napisat :) ..od kedy som na jednom turnaji skoncil na 13. mieste, vobec sa mi nedari.Ze by to bolo tym cislom ? Neviem,ale myslim si ze hram dobre, ale posledne dni mam velku smolu.Prehravam so silnymi kombinaciami na kicker,pripadne ked mam AA, tak niekomu pridu na flop dve trojky,ked na ruke ma 3 J.A pred malou chvilou som mal na ruke Q A, pockal som do flopu, kde prislo 10 Q 7, mierne som raisol, chalan zamnou tiez mal AA a raisol tiez,dalsi dvaja dorovnali a ja tak isto.Na turn prislo Q, v tej chvili som mal tri Q a chalan za mnou dva pary QQ AA,opat dorovnal moju stavku aj dalsi dvaja (ti mimochodom nemali na ruke nic-blafovali) Na river prislo A, myslel som si aky mam krasny full house,ostalo mi 200 chips, tak som isiel all-in, chalan za mnou samozrejme All-in a ti dvaja tiez.Boli sme 4 all-in a ja som prehral s QQQAA proti AAAQQ.Ostalo mi 15 chips s ktorymi som sa dostal na 200,potom mi prislo KK, potreboval som rychlo nabrat,pretoze blindy stupali, tak som isiel All-in, dvaja ma dorovnali jeden s A 5, samozrejme ze mu prislo A.Ponaucenie je....vyhybajte sa 13-kam v turnajoch :))
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
tazicek
dik za nazor, mozes mi prosim Ta povedat, kde som spravil chybu, aby som sa poucil ? S tou hrou AA ako start. komb., ono dost casto sa stava, ze ani AA nezarucuje vyhru a preto si myslim, ze all-in nie je dobry napad, samozrejme ze som to raisol, ale najdu sa hraci, ktory dorovnaju aj ked maju na ruke napriklad J 3.Tak isto sa moze stat, niektory dorovnavaju aj napriklad 8 6 a na flop im pridu obe cisla, vtedy AA nema ziadnu cenu. Ako by si to teda hral Ty ?
-
AA
toto sa tu z rozoberalo v jednom topiku ako hrat tuto kombinaciu. ja som tohto nazoru. treba pozriet hru o kolko a s akymi kombinaciami sa raisuje. a na zaklade toho dat bet popripade rais ,ktory donuti vacsinu hracov foldovat, ale zaroven necha callovat, pripadne raisovat hracov so silnymi rukami. (vtedy ich treba hnat do allinu este pred flopom lebo percenta su na tvojej strane a najviac chyb sa robi po flope, ked prehras tak prehras nic nenarobis, ale statistika hovori jasne super caka kombinaciu svojich kariet a ty na vsetky ostatne).
priklad - blind 20,40 rais cca 160-300 podla hry superov. dalsia hra podla flopu. moja slabina je, ze toto kombo proste neviem zhadzovat. ale makam na tom :-)
priklad - blind 20,40 rais cca 160-300 podla hry superov. dalsia hra podla flopu. moja slabina je, ze toto kombo proste neviem zhadzovat. ale makam na tom :-)
- pavjan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pavjan
ano, tak by to malo vyzerat idealne a mas pravdu, vela zalezi od hry samotnej, kde si prave pri stole, kolko ludi dava bet, pripadne raise,cele to zalezi od situacie.All-in ale nezvyknem davat pred flopom a to z dvoch dovodov.Prvy som u napisal, proste strach, ze pridem o vsetky chips,prave kvoli tomu, ze niekto so slabou start. komb. dorovna a stastie mu dopraje a druha je uplny opak, ze vsetci zlozia a ja z AA vytiahnem z hry len blindy.All-in pred flopom zatial hram len vtedy,ak mam malo chips a pripadne dalsie kolo som na big blinde.
Ale pravda je, ze vela zalezi od situacie pri stole, ta moze byt rozna.
Priklad, co si napisal sa mi zda byt idealny,ked si na zaciatku..treti, alebo 4-ty za butonom, ak si ale na konci a calloval napriklad len jeden, vtedy ten raise je myslim privisoky, moze sa zlaknut a zlozit, vtedy je asi lepsie len mierne raisnut, prip. pockat na flop.
no hej,treba vediet niekedy zhadzovat, ja som pred chvilou musel zhodit KK po river, ked uz bol vysoky pot, pretoze na stole bolo J 10 7 K 9. Chalan bol predo mnou a isiel all-in, nevedel som ci blafuje, alebo tu osmicku ma..nakoniec mal dve :))
Ale pravda je, ze vela zalezi od situacie pri stole, ta moze byt rozna.
Priklad, co si napisal sa mi zda byt idealny,ked si na zaciatku..treti, alebo 4-ty za butonom, ak si ale na konci a calloval napriklad len jeden, vtedy ten raise je myslim privisoky, moze sa zlaknut a zlozit, vtedy je asi lepsie len mierne raisnut, prip. pockat na flop.
no hej,treba vediet niekedy zhadzovat, ja som pred chvilou musel zhodit KK po river, ked uz bol vysoky pot, pretoze na stole bolo J 10 7 K 9. Chalan bol predo mnou a isiel all-in, nevedel som ci blafuje, alebo tu osmicku ma..nakoniec mal dve :))
-
keso
AA je jednoznacny all in. ale nie z fleku lebo ti to pozhadzuju, musis sa ich snazit na ten all in vytiahnut pred flopom. pravdepodobnost hovori jasne: pred flopom ty hras na istotu a oni na nahodu a z dlhodobeho hladiska je nemozne aby si s touto kombinaciou nevyhraval. aj v hypotetickej situaci, ze by kazdy hrac na stole mal par na ruke hra 10 percent v tvoj prospech.
kamarat si robi prostrednictvom pokertrackeru dlhodobu statistiku a tam cisla hovoria jasne. Myslim, ze s touto kombinaciou vyhrava v 86 percentach hranych hier. preto s AA sa treba snazit vytiahnut co najviac a vzdy sa to snazit vytiahnut ored flopom.
kamarat si robi prostrednictvom pokertrackeru dlhodobu statistiku a tam cisla hovoria jasne. Myslim, ze s touto kombinaciou vyhrava v 86 percentach hranych hier. preto s AA sa treba snazit vytiahnut co najviac a vzdy sa to snazit vytiahnut ored flopom.
- pavjan
AA
Vela ludi naozja nevie ako hrat AA. Samozrejme najednoduchsie je dosiahnut aby si s AA isiel uz pf all in s 1 superom. Ale toto sa az tak casto nepodari a za druhe ja nemam rad moc all in pf, kedze tym sa zbavujem moznej reakcie na postflop play. Spravne pise pavjan, ze v cash game je najucinnejsie ist all in pf pretoze handy, ktore to budu ochotne dorovnat su KK, OO, JJ mozno 1010. A voci tymto handam mas s AA okolo 76% na vyhru. Musis si uvedomit, ze handam ako KK, QQ ostavaju uz iba 2 outs ako ta mozu porazit -co je zalostne malo. Samozrejme moze este prist nieco ako haluzna straight nebo flush aleto je len minimum pripadov. Velka chyba je neraisovat AA pf. Je lepsie vyhrat 5 mansich bankov ako raz prehrat cely svoj stack. Tymto sa teraz nebavim o nejakych turnajovych taktikach ked napr UTG pozicie len limpnes a dufas, ze niekto dalej raisne a ty ho budes moct re-raisnut. Vela zaciatocnikov robi chybu, ze post flop nie su ochotny polozit AA ani za nic na svete. Takisto nie je dobre s AA pustit do hry viac ako 1 hraca, maximalne dvoch ale to uz je tak na hrane. A este taka perlicka proti AA ma 67suited vatsiu sancu na uspech ako KK alebo QQ! 67suited ma asi 22% pricom KK, QQ okolo 16-18%. Ak najdem tak sem este postnem jednu hru co m anapadla kde proti mne jeden donkey zahral ukazkovo AA ako sa nema. Ak si dobre pamatam pf len dorovnal moj bigblind alebo min raise a flop takisto nejaky minraise, a nakoniec to dopadlo tak, ze prisiel o cely svoj stack
- cstrike22
AA
Game # 518184924 - Texas Hold'em No Limit EUR 2,00/4,00 - Table "Sabadell"
Game ended 2007-02-17 03:30:52 GMT+01:00
Players:
Jmedkniven (EUR 257,10 in seat 1)
cstrike222 (EUR 591,27 in seat 2)
refus (EUR 406,00 in seat 3)
Crazy_dog (EUR 399,80 in seat 4)
5ace (EUR 420,40 in seat 6)
Dealer: 5ace
Small Blind: Jmedkniven (2,00)
Big Blind: cstrike222 (4,00)
cstrike222 was dealt: 8c - 7d
refus Fold
Crazy_dog Fold
5ace Fold
Jmedkniven Call (2,00)
cstrike222 Check
Flop 6d - 2h - 4c
Jmedkniven Bet (4,00)
cstrike222 Call (4,00)
Turn 6d - 2h - 4c - 5s
Jmedkniven Bet (7,25)
cstrike222 Raise (20,00)
Jmedkniven Raise (35,00)
cstrike222 Call (22,25)
River 6d - 2h - 4c - 5s - 5h
Jmedkniven All-In (206,85)
cstrike222 Call (206,85)
Jmedkniven shows: Ad - Ah (two pairs, aces and fives)
cstrike222 shows: 8c - 7d (a straight, eight high)
cstrike222 wins: EUR 512,20 (with a straight, eight high)
Game ended 2007-02-17 03:30:52 GMT+01:00
Players:
Jmedkniven (EUR 257,10 in seat 1)
cstrike222 (EUR 591,27 in seat 2)
refus (EUR 406,00 in seat 3)
Crazy_dog (EUR 399,80 in seat 4)
5ace (EUR 420,40 in seat 6)
Dealer: 5ace
Small Blind: Jmedkniven (2,00)
Big Blind: cstrike222 (4,00)
cstrike222 was dealt: 8c - 7d
refus Fold
Crazy_dog Fold
5ace Fold
Jmedkniven Call (2,00)
cstrike222 Check
Flop 6d - 2h - 4c
Jmedkniven Bet (4,00)
cstrike222 Call (4,00)
Turn 6d - 2h - 4c - 5s
Jmedkniven Bet (7,25)
cstrike222 Raise (20,00)
Jmedkniven Raise (35,00)
cstrike222 Call (22,25)
River 6d - 2h - 4c - 5s - 5h
Jmedkniven All-In (206,85)
cstrike222 Call (206,85)
Jmedkniven shows: Ad - Ah (two pairs, aces and fives)
cstrike222 shows: 8c - 7d (a straight, eight high)
cstrike222 wins: EUR 512,20 (with a straight, eight high)
- cstrike22
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.