Ktoré kartove hry su podľa vás o umení a ktoré o náhode
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Ktoré kartove hry su podľa vás o umení a ktoré o náhode
Tak som zvedavy na vas nazor na to ktore hry su o umeni a ktore o stasti...aj ked samozrejme pri kazdej hre potrebujete aspon kusok stasti...inak GL pri hre ;-)
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: Ktoré kartove hry su podľa vás o umení a ktoré o náhode
Nevies?????
Ked vyhras, je to umenie, ked prehras, nahoda...:-D
Ked vyhras, je to umenie, ked prehras, nahoda...:-D
- palikax
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Ktoré kartove hry su podľa vás o umení a ktoré o náhode
:) :) :) ja mam stryka ktory hral vzdy s umenim, ale aj sachy... ked ma poslal pre vodu, prisiel som a bol som bez veze :-D
- 016roy
Re: Re: Re: Ktoré kartove hry su podľa vás o umení a ktoré o náh
to bola tiez urcite len NAHODA:-D
- palikax
Re: Re: Re: Re: Ktoré kartove hry su podľa vás o umení a ktoré o
jo kurnajs, ale stavala sa nejako casto :-)...aj druhemu strykovi co hral proti tomu prvemu :-)
- 016roy
Re: Ktoré kartove hry su podľa vás o umení a ktoré o náhode
podla mna taka klamana bola dost o umeni, v pokrovom slovniku by sa to mohlo volat blufovana, ako decka sme tuto hru hravali furt :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
otazky k clanku
co je myslene vetou:
"Vždy keď blufujete, zvážte či sa vám oplatí vzhľadom na vaše karty navýšiť o čiastku nad ktorou uvažujete."
podla mna ak bluffujem tak na kvalite mojich kariet nezalezi. Bluffujem preto lebo inak nemozem vyhrat. ????
a co znamena toto:
"Je dôležité tiež a to hlavne pri živom pokri, pamätať sa, aké karty idú po sebe... Ani Džejár totiž nerozmieša karty, tak aby bola každá inde :). Sorry Džejár :), ale toto je fakt nemožné."
tomu nerozumiem vobec :)
"Vždy keď blufujete, zvážte či sa vám oplatí vzhľadom na vaše karty navýšiť o čiastku nad ktorou uvažujete."
podla mna ak bluffujem tak na kvalite mojich kariet nezalezi. Bluffujem preto lebo inak nemozem vyhrat. ????
a co znamena toto:
"Je dôležité tiež a to hlavne pri živom pokri, pamätať sa, aké karty idú po sebe... Ani Džejár totiž nerozmieša karty, tak aby bola každá inde :). Sorry Džejár :), ale toto je fakt nemožné."
tomu nerozumiem vobec :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
hmm
dle me na kartach nezalezi jen pokud te souper nedorovna...coz ve vetsine pripadech nechces ale pokud te dorovna mel by si aspon mi par cest ktery muzes pouzit...a nebo pokud vis ze nemas sanci vyhrat pomoci blufu zapnout pasivni mod...
- Romanicco
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.