kua , 7 high cash table naraz...
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
kua , 7 high cash table naraz...
kua chlapy tak to cumim ,na PS panko s nickom DuyTheMaster s LA ,hra sedem stolov naraz , to so stackom $25/$50 styry a tri s $10/$20.
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: kua , 7 high cash table naraz...
toto ani nahodou nemoze stihat na jednom monitore =-O
-
pre zaujimavost Duy je niekdajsi vitaz Sunday Millionu ... dobre si prezri obrazky na tejto stranke, mozno ti to pomoze :)
http://www.P****Stars.com/labels/P****Stars%20VIP%20Club.html
mimo ine hraci dokazu hrat naraz aj 8 aj viac cash tablov, ja som kedysi hraval osem, i ked iba 1/2 limit :)
http://www.P****Stars.com/labels/P****Stars%20VIP%20Club.html
mimo ine hraci dokazu hrat naraz aj 8 aj viac cash tablov, ja som kedysi hraval osem, i ked iba 1/2 limit :)
- Tatizz
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: kua , 7 high cash table naraz...
bezne sa hrava do 12 ale nie na takych vysokych stakoch
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ale mne ani tak neslo o pocet ale o tu vysku , ale tim ze vyhral sundey milion sa to vysvetluje .
aj tak preco nehra radsej jeden $100/$200 alebo $200/ $400 ?
ako hovori yegon uz sa dostal do stereotypu a nevie ako zneho von :-D
aj tak preco nehra radsej jeden $100/$200 alebo $200/ $400 ?
ako hovori yegon uz sa dostal do stereotypu a nevie ako zneho von :-D
-
a ujo bigjoe2003 hral vcera na 16 stoloch naraz, vsetko sng od buyinov 27$ az po 2000$.
hral som s nim na jednom stole a dost pomaly reagoval tak som si ho vyhladal....ale neverim, ze to hral on, tipujem ze pouzival jeden zo SW, ktory za neho hra x stolov, urcite viete o ktorych hovorim.
aspon, ze som ho vyradil :)
taki tam boli 3-4 v tom momente na buyine 2000, co mali takto vela stolov naraz na vysokych buyinoch...
nuz...kazdy sme nejaki ;-)
hral som s nim na jednom stole a dost pomaly reagoval tak som si ho vyhladal....ale neverim, ze to hral on, tipujem ze pouzival jeden zo SW, ktory za neho hra x stolov, urcite viete o ktorych hovorim.
aspon, ze som ho vyradil :)
taki tam boli 3-4 v tom momente na buyine 2000, co mali takto vela stolov naraz na vysokych buyinoch...
nuz...kazdy sme nejaki ;-)
- cercer
- Založený: Aug 2007
silne pochybujem , ze by za seba nechal hrat nejakeho bota na 2000$ NL sit and go. A pokial viem boti existuju len na Limit Holdem. Neviem ci niekto pozna cecha menom "beraniste" na PS bezne multitabluje 12 stolov.
- kendy11
Re: Re: Re: kua , 7 high cash table naraz...
Beraniste - ano, dost casto hrava vela stolov...
16 som vsak este nevidel u nikoho...aspon teda ja, co vsak netvrdim, ze to nejde...mimochodom tie turnaje boli vacsinou niektore zo stagov (vacsinou STEP 5 alebo 6) na EPT Paradise...
boti - neviem, nie som na ich pouzivanie odbornik a preto nechcem odporovat ci su pouzitelne aj na SNG
16 som vsak este nevidel u nikoho...aspon teda ja, co vsak netvrdim, ze to nejde...mimochodom tie turnaje boli vacsinou niektore zo stagov (vacsinou STEP 5 alebo 6) na EPT Paradise...
boti - neviem, nie som na ich pouzivanie odbornik a preto nechcem odporovat ci su pouzitelne aj na SNG
- cercer
- Založený: Aug 2007
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.