kuakua cssr expekt freerol

Príspevky zo starej diskusie

Pre admina

Odoslaťod expekt 11 Feb 2007 22:23

Hrac X32LARO je z Litvy a vyzera to, ze kazdy tyzden dostava heslo. Musi tam byt prihlaseny pod falosnym emailom. Vieme to skontrolovat? Dakujem Expekt support
expekt

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Pre admina

Odoslaťod expekt 11 Feb 2007 22:31

Doplnim este ze tento LV hrac (X32LARO) sa zucastnil uz silvestrovskeho turnaja, takze bude v uplne prvej skupine registracii.
expekt

to admin

Odoslaťod rafi 11 Feb 2007 22:46

tak ten laro32 je z litvy?
rafi

Poďakoval/li: 6 krát/6 krát

:(

Odoslaťod rafi 11 Feb 2007 22:47

tak som znovu skoncil zle. iba na 7 mieste:(
iba pomaly zbieram bodiky
sice zo 4 ucasti 3x finalovy stol nie je az taky zly vysledok

ten LARO32 je naozaj z litvy?
rafi

to loseagain

Odoslaťod Rkc189 11 Feb 2007 22:56

Sklamem ta poker=nahoda. Mne na betway neprisli za 1500 chipov ani jedny hratelne karty ,ked prisli musel som zlozit lebo vacsina kariet flopu tj 2 alebo vsetky 3 poskytovali oproti mojej najsilnejsej kombinacii vzdy silnejsiu. Takze nebral by som to tragicky hoci parkrat som uz aj ja mal chut roztrieskat pocitac ked vidim co pride superom ked ja mam AA,KK,AK vs 23 apodobne. Ale cim viac turnajov hras tym sa snazis znizit stastie ovplyvnujuce tvoju hru a ziskavas dolezite skusenosti. Takze hrat hrat hrat a budes vyhravat vyhravat a sem tam prehravat :) lebo dakedy prehras aj pri 99percentnej sanci na vyhru ale bez prehier to nejde. A zalezi len od cloveka ci sa na to vysere a ci bude pokusat pokrovu stastenu a vycvici svoj pokrovy um na taku mieru ako hraci svetoveho kalibru. Vsetko to je trening a samozrejme stastie:D
Tak GL:)
Rkc189

Poďakoval/li: 4 krát/5 krát

Pre rafi

Odoslaťod expekt 11 Feb 2007 22:58

vysledok je super, 4 ucasti - 3x final table myslim ze dokazuje dobru taktiku. X32LARO bude po turnaji diskvalifikovany, cash prize nedostane a samozrejme body do SKCZ budu posunute o miesto na ktorom skoncil. Expekt support
expekt

to expekt

Odoslaťod rafi 11 Feb 2007 23:02

dakujem.

skoda, ze vzdy mi ujde mesacne finale
aj minuly mesiac aj tento:(
rafi

to expekt

Odoslaťod rafi 11 Feb 2007 23:03

zle som to mal vyratane, dnes bol uz siesty turnaj
takze mam 5 ucasti
rafi

rafi a expekt

Odoslaťod roy016 11 Feb 2007 23:10

rafi tak ci tak, si asi najuspesnejsi hrac serie, aj ked do rebricku sa to nepremieta...ale 3 final table z 5 ucasti je naozaj vyborne...

u nas asi taky nick nefiguruje, neda sa mu poslat na registracny email na Expekte nejake upozornenie? myslim ze by to pochopil...alebo on to vlastne pochopi, ked dnes nedostane prachy :)

inak dnes som mal pri stol experta s madarska, ktoremu heslo povedal jeho kamarat zo slovenska a ani sa tym netajil...skoda ze sa najdu ludia co take nieco spravia, keby sme to spravili vsetci asi by to prave ten clovek uz nespravil...hlavne to nechapem, lebo to aj tak nema zmysel a peniaze cudzinec nedostane a do rebricku sa nepocita vobec...

no nic, idem vyhrat hlavny tyzdenny turnaj na Pacificu :), po 2 prestavkach sa motam v strede
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

to roy016

Odoslaťod rafi 11 Feb 2007 23:14

zlepsujem sa

na kazdom druhom turnaji co hram som na final table
postupne 9, 8, 7 miesto
takze na dalsom turnaji asi nic a ptoom by 6. miesot malo vyjst :-)

GL na tom turnaji
rafi

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!