Landbrokes
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Landbrokes
Je pravda ze ze stranky Ladbrokes.com Cesi a Slovaci nemohou vybirat penize na ucet ?
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Cau Royi , ja jim psal email jestli muzu a oni mi napsalai , ze nanestesti nepodporuji pokerove hrace z nasi zeme , takze muj ucet byl uzamknut a co ted ? :( sice tam mam jen 15 dollaru , ale mohl jsem to mozna rozmnozit
- BarvyMAN
Re: Email
Pravdepodobne to budes mat na ucte stavkovej kancelarie a odtial si to mozes v pohode vybrat. Inac nechapem aky maju problem s SK/CZ, mne sa to stalo asi pred rokom a tajne som dufal ze uz dostali rozum.
Niektore firmy su proste cudne, za vsetky spomeniem este neteller a ich pristup k SK, pre slovakov totiz neni moznost zalozit si u nich ucet. Nastastie mame moneybookers...
Niektore firmy su proste cudne, za vsetky spomeniem este neteller a ich pristup k SK, pre slovakov totiz neni moznost zalozit si u nich ucet. Nastastie mame moneybookers...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Recenze Ladbrokes
Možná by nebylo do věci dát informaci o těchto problémech do recenze herny. Navíc z recenze vyplývá, že je Ladbrokes součástí Prima Poker Network, ale není pouze používá stejný software.
- czpoker
Barvy a czpoker
Barvy - prachy ti urcite poslu, poslali aj vlademu...ak nie napis im na support
czpoker - Ladbrokes Poker je sucastou Microgaming Poker Network pozri - microgaming.com/pnpokerroom.php ;-)
V recenzii je hned v prvej vete, ze ma inu turnajovu strukturu...
czpoker - Ladbrokes Poker je sucastou Microgaming Poker Network pozri - microgaming.com/pnpokerroom.php ;-)
V recenzii je hned v prvej vete, ze ma inu turnajovu strukturu...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
problem
Ja jim proste napsal maila na support a oni mi napsali , ze nepodporuji hrace z Ceska , takze nemuzou , tak ja jim napsal , ze to je spatna zprava pro me , ze jsem tam vyhral nake penize a jestli neni jina cesta nez zablokovani meho uctu a oni odepsali ze bohuzel , ze se mi omlouvaji , ale nejde to , tak jsem se nasral a prohral to ;) . Kazdopadne ve Vasi recenzi nemate zverejneny tento problem , tak ho prosim dopiste ;) at tam zbytecne nehraji i ostatni ;)
- BarvyMAN
Barvy
jj uz je dopisany, myslel som ze problem maju len s svk hracmi, vy cesi ste vzdy o krok vpredu tak som myslel ze tam je to ok...
skoda ze si to prehral...tam sa da hrat, len asi nemozu na teba prist :)...naozaj s vyberanim penazi problem nie je, vlademu urcite poslali...
skoda ze si to prehral...tam sa da hrat, len asi nemozu na teba prist :)...naozaj s vyberanim penazi problem nie je, vlademu urcite poslali...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.