LIGA
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
liga
ak by byvalo nieco denne, tak by to znevyhodnovalo ludi co nemaju cas kazdy den hrat...dalo by sa to vyriesit ako to vyriesil sportingbet, s tym ze sa rata iba najlepsich X vysledkov....
osobne tam po tom uvodnom fiasku nechodim, ale mam za to ze ak sa hra kazdy den, bez financnej vyhry a naviac ludia mozu riskovat este omnoho viac, lebo sa im rata prakticky kazdy treti turnaj, tak to tam musi vypadat naozaj ako allinovo....
mozno buyin liga, ale to zas nebude masove...kazdy ma rad inu hernu, kazdy ma v inej herni prachym, niekto hra iba freeroll turnaje...
je to tazke, ja by som rad hraval nieco take, ale aby to malo aj zmysel...sediet 3 hodiny pri pc kazdy den a nic z toho, to je tazke...
nieco ale pripravujeme, snad vas to potesi ;-)
osobne tam po tom uvodnom fiasku nechodim, ale mam za to ze ak sa hra kazdy den, bez financnej vyhry a naviac ludia mozu riskovat este omnoho viac, lebo sa im rata prakticky kazdy treti turnaj, tak to tam musi vypadat naozaj ako allinovo....
mozno buyin liga, ale to zas nebude masove...kazdy ma rad inu hernu, kazdy ma v inej herni prachym, niekto hra iba freeroll turnaje...
je to tazke, ja by som rad hraval nieco take, ale aby to malo aj zmysel...sediet 3 hodiny pri pc kazdy den a nic z toho, to je tazke...
nieco ale pripravujeme, snad vas to potesi ;-)
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.