limit, pot limit alebo no limit

Príspevky zo starej diskusie

limit, pot limit alebo no limit

Odoslaťod rechtoris 09 Feb 2007 07:43

len tak som zvedavý kto čo preferuje... ja i keď dosahujem slušné výsledky v limit cash game... (denne opustam stol 2 az 3 nasobkom vstupnej sumy) a len turnaje som hraval no limit.. som zistil ze ma to uz nebavi... tak som presiel plne na no limit s ocakavanim ze uz aj pri nizko -blindových stoloch stretnem naozaj dobrych hracov v hojnom pocte.... a tak som zacal dost opatrne no zistil som aj tu pri plnom stole (10) max 3 co hraju vedome.. videl som i pripad ked niekto zahral k5 mimo farbu proti 4rom tak akokeby hral AK az po all-in pravdaze ho jeden dorazil s KQKQ... alebo v skorej pozici A3 mimo farbu raise..takze ma trema presla a ide to aj v no limit...ale pravdaze viem ze je medzi limit a no limit obrovsky rozdiel.. najma v tom ze na blbcoch viete vela zarobit a este viac stratit ked im dojde 4 % sanca river lol
rechtoris

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

No limit

Odoslaťod vlade 09 Feb 2007 08:02

Ja osobne hravam len no limit, aj ked vacsinou len turnaje, obcas si dam aj pot limit 5 card draw, len tam som zatial online novacik.

Na limite ma presne to co pises vedelo vytocit, ked kazdy len vyckaval a dorovnaval a nakoniec mu vzdy prislo nieco lepsie ako som mal ja.

Na limit je asi nejaka specialna strategia (asi hraj hocico, nieco uz len pride), tu neovladam, tak to radsej nehram.

Pot limit je celkom pohoda, ale je malo turnajov pot limit.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

hehe

Odoslaťod jonatanko 09 Feb 2007 11:06

no da sa to povedat aj tak ze limit su hrusky a no limit su jablcka -:))) uplne odlisne hry, potrebujes mat uplne ine kvality, zarobit sa da na oboch samozrejme -:))), limit zacina tak pri 5/10 az 10/20 limity dovtedy su hodne tazko porazitelne pre vysku raku. no limit spravny stol robi divy -:)))
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!