mini liga

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: dle meho usudku

Odoslaťod algec111 22 Aug 2007 07:31

Yegon má v každém případě pravdu na úrovni teorie. Pokud by ovšem všichni hráli takhle, tak by byli "dlhodobo výherný" jak s oblibou používá.V praxi to tak není, to všichni víme.Vždy někdo musí prohrát.
algec111

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: dle meho usudku

Odoslaťod algec111 22 Aug 2007 07:32

On teda používa "ztratový", ale to je v zásadě jedno.
algec111

Re: tak ale toto

Odoslaťod acvonmilan 22 Aug 2007 07:49

Nekdy je v pokeru stesti, jindy smula. Tak to proste chodi, pres vsechny radoby sofistikovane teorie je to stale jen a pouze karetni hra ;-)

4 dolary stejne nevybere nikdo, tak proc to nezkusit? Ja bych to udelal uplne stejne, sel bych na stul kde 4usd staci, pokud bych se zvedl na 40usd klidne jdu na 1usd NL a zkusil bych trefit hru. Vyjde - vyjde, nevyjde - nevyjde *JOKINGLY*
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Re: Re: dle meho usudku

Odoslaťod SpongeBob 22 Aug 2007 07:52

99,9% ludí tu hraje pre radosť a že poker milujú anie pre živobitie a tvrdé filozofické a nezmyselné rozoberanie jednej partie 5 dní.a to že prehral s dvoma AA,nabudúce vyhrá.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

teoretik yegon

Odoslaťod yegon 22 Aug 2007 07:55

jasne ja som teoretik, snazim sa naucit hrat poker a nie som nijako zavratne ziskovy, v podstate sa drzim na svojom ziadne velke uspechy som neslavil nic velke som nevyhral a sam bankroll management nedodrziavam

som teda presne taky isty ako vacsina z vas ostatnych, alebo tu mame ludi ktori na pokri zarabaju mesacne statisice? :)

myslite si ze vediet teoriu je na skodu?

presne ako hovoris SpongeBob, poker je o milion malickostiach, aj tu ruku s AA proti Q8 sme mohli prebrat do podrobnosti keby sme ich poznali - ja sa vzdy snazim ked sa niekto na nieco spyta napisat co si myslim ja, netrdim ze to co pisem je zakon, skor ocakavam od ostatnych ze sa zapoja do diskusie a opravia ma v tom v com sa mylim. Neviem ci nieco co som zatial napisal sa da oznacit za vysoko sofistikovane a nerealne pre pokrovu prax online :)

Ak si myslis ze ano odpisuj na moje komentare a napis svoj nazor, rad sa poucim.
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

ked hras pre radost

Odoslaťod yegon 22 Aug 2007 08:00

ked hras pre radost tak je to ok, je to to iste ako keby si si podal sportku, su tu ale aj ludia ktori sa chcu naucit hrat poker a ja patrim medzi nich, preto sa na vsetko pozeram z tohto pohladu - je na tom nieco zle?

jasne ak chces skusit otocit 4$, vytiahnut to na 1000$ a pocas toho narazis s AA pricom ta nezaujima ci si hral dobre len sa chces postazovat aku mas smolu tak moj komentar nie je na mieste - ale ja nie som jasnovidec a neviem co chcel autor tym prispevkom povedat
Obrázok používateľa
yegon

Re: teoretik yegon

Odoslaťod SpongeBob 22 Aug 2007 08:00

Filozofia je o tom že som mal na final table AA dežo 104.a dorovnal moj allin.a vyhral na dva páry.nebudem túto partiu rozoberať donekonečna.Lebo kto by to zahodil nie je hráč a ten blb to dorovnal a prečo ma už nezaujima.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: Re: teoretik yegon

Odoslaťod yegon 22 Aug 2007 08:05

moja filozofia zasa je ze ked sa take nieco stane tak sa tesim a netrapim sa ako to dopadlo pretoze som nespravil chybu

(to je samozrejme idealny stav ktory som zatial nedosiahol ;) v skutocnosti zatial po takejto hre hladam po byte novu mys lebo stara je podstolom rozbita na 6 casti - ale pracujem na sebe a raz pride cas kedy taky beat prejdem so zhovievavym usmevom na perach)
Obrázok používateľa
yegon

Re: Re: Re: teoretik yegon

Odoslaťod SpongeBob 22 Aug 2007 08:10

A vidíš o tom je poker ak prehráš bead beat kopneš do psa zbiješ ženu ak sú po ruke aj deti.a človek je šťastný/vtip/.:)*THUMBS UP*A to je poker a nie po prehre robiť štatistiky.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: Re: Re: Re: teoretik yegon

Odoslaťod vlade 22 Aug 2007 08:22

:-D:-D:-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!