Nedelni 100.000 turnaj na PS
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Nedelni 100.000 turnaj na PS
Prosim, hodne z vas jej hrava - kolik to hraje hracu a jak dlouho to asi tak trva? Tj. nez je rekneme 50 left, FT pripadne? Diky za info
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ac VON milan
ty odkedy si sa prestahoval do Rumunska,tak vysoko rubes:-D
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
sice som to dlho nehral
ale pokial sa pamatam tak to hravalo okolo 17.000 az 20.000 ludi
toho ze by si sa dostal do prvej 50-tky sa nemusis obavat :) myslim ze uz prva tisicka je zivotny uspech porovnatelny s vyhrou v loterii
cely turnaj trva okolo 7 hodin
toho ze by si sa dostal do prvej 50-tky sa nemusis obavat :) myslim ze uz prva tisicka je zivotny uspech porovnatelny s vyhrou v loterii
cely turnaj trva okolo 7 hodin
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Nedelni 100.000 turnaj na PS
Zatiaľ sme ho veľakrát nehrali, ale hráčov tam býva full, t.j. 20000, tým pádom aj prizepool je 200k, platených býva 3000 miest. Na prvé platené miesta to trvá cca 1,5-2 hodinky, takže pred polnocou si už ITM. Bohužia+, zatiaľ nejaký výrazný výsledok z tohto turnaja nemáme, ale turnaj končí tesne nad ráno okolo 4-6 hodiny v pondelok.
Snáď ti to pomôže urobiť si trochu predstavu o priebehu turnaja.:)
A gl, ak sa ho chystáš hrať.
Snáď ti to pomôže urobiť si trochu predstavu o priebehu turnaja.:)
A gl, ak sa ho chystáš hrať.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Heh
Tak to dekuji za info, to jsou teda vyhlidky.
Yegone, pokud uz bych jej hral, tak jedine s cilem zvitezit, nic jineho neberu :-D Musi to byt silene ale urcite se hodne rychle vypadava. Jen teda nevim, jak bych to vydrzel, to je prakticky cela pracovni doba osmihodinova :-)
Ja totiz mam na PS nejakych 14usd tak jsem si rikal, ze je rozmnozim prave v tomto turnaji. Nevite nahodou o nejakem podobnem, ktery se hraje v beznejsi dobu a bere tam pres tisic lidi? :-)
Yegone, pokud uz bych jej hral, tak jedine s cilem zvitezit, nic jineho neberu :-D Musi to byt silene ale urcite se hodne rychle vypadava. Jen teda nevim, jak bych to vydrzel, to je prakticky cela pracovni doba osmihodinova :-)
Ja totiz mam na PS nejakych 14usd tak jsem si rikal, ze je rozmnozim prave v tomto turnaji. Nevite nahodou o nejakem podobnem, ktery se hraje v beznejsi dobu a bere tam pres tisic lidi? :-)
-
Re: Heh
ac tam hraju tak zli hraci ze vacsinou sa neudrzis dlhsie ako hodinu kym ta niekto neuhaluzi s nejakym 2-outerom
podla mna rozumenjsie bude ak mi tych 14$ posles na moje konto na PS :) aspon budes vediet u koho skoncili
podla mna rozumenjsie bude ak mi tych 14$ posles na moje konto na PS :) aspon budes vediet u koho skoncili
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Heh
Vcera jsem mel na tom PP turnaji na U***et takovou smulu, ze ji mam vybranou tak na rok dopredu - bude tedy potreba ten PS zkusit :-P
Jeste jste tady psavali o nejakem Sunday Million - to se prosim tykalo jake herne? Titan?
Jeste jste tady psavali o nejakem Sunday Million - to se prosim tykalo jake herne? Titan?
-
Re: Re: Re: Heh
Sunday Million je tiež turnaj na PS. Začína sa hrať o hodinu neskôr ako 100k garantovaný a trvá o nejaké 2-3 hodinky dlhšie. Býva tam cez 6000 hráčov, paltených okolo 1000 hráčov, buyin 200+15USD (myslím). ale dá sa naň kvalifikovať cez rôzne satelity, myslím od 3USD až po 39USD, alebo satelity za FPP body.
-
Re: Heh
Ak chceš normálnu dobu, tak by som Ti poradil turnaj za 3+0,30USD na PS o 18.00, kde býva okolo 1800-2000 ľudí, platených cca 340, ITM si za 2 hodinky, do polnoci teda FT skončí. (Aj ked nemôžem potvrdiť, keďže sme tam ešte nedosiahli). Najlepšie to bolo zatiaľ v prvej stovke. Ale je to celkom príjemný turnaj s množstvom slabým hráčov, a pár celkom solídnych.*THUMBS UP* Takže odporúčam.
-
Re: Re: Heh
Super, diky za info a za tip. Urcite je zabavnejsi hrat turnaj, kde je vyce vyhernich pozici a postupne videt, jak mi roste odmena, nez kdyz berou jen prvni tri :-) Chci zkusit zase zacit trosku hravat, pauzu uz jsem mel dost dlouhou, tak at mam prehled 8-)
-
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.