Nejaka dobra hra na jesen?

Príspevky zo starej diskusie

Nejaka dobra hra na jesen?

Odoslaťod cstrike22 07 Sep 2007 16:35

Co teraz hravate alebo sa chystate hrat? Bodla by mi nejaka nova hra. Heores of might and magic ma uz nejako nebavi. Kazda rada dobra
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Nejaka dobra hra na jesen?

Odoslaťod jojosavi 07 Sep 2007 17:01

ja mam nacate Two Worlds (to je trochu nadlhsie) a Lost Planet. Potom sa chystam na Bioshock. :)
jojosavi

Založený: Júl 2007

Re: Re: Nejaka dobra hra na jesen?

Odoslaťod cstrike22 07 Sep 2007 17:02

popis to. o com to je a aky ke to typ pls?
cstrike22

Re: Re: Re: Nejaka dobra hra na jesen?

Odoslaťod jojosavi 07 Sep 2007 17:08

Two Worlds je RPG, nieco ako Gothic alebo Oblivion. Je to aj v cestine. Lost Planet je konzolova strielacka. Obe maju super grafiku.
jojosavi

Re: Re: Re: Re: Nejaka dobra hra na jesen?

Odoslaťod yegon 07 Sep 2007 17:24

ja som adventurista este zo starych point-and-click cias a kedze som nehral asi 7-10 rokov ziadne hry tak som si postahoval asi vsetky lepsie adventury co medzitym vysli a idem to rad za radom

Mam za sebou Broken Sword - The Sleeping Dragon a pracujem na Broken Sword - The Angel of Death - obe skvele adventury i ked dragon sa mi zdal prilis jednoduchy na dohratie, angel je nastastie o hodne tazsi

este sa mi velmi paci co som nakukol sherlock holmes - the awakened a Secret Files - Tunguska

okrem toho mam pripravenych vo fronte zopar dalsich o ktorych nic neviem ale cital som dobre review Runaway 2 a Nancy Drew - The White Wolf of Icicle Creek
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: Re: Re: Re: Re: Nejaka dobra hra na jesen?

Odoslaťod cstrike22 07 Sep 2007 17:35

yegone adventury ma moc nebavia ale dik. Z adventur som jedine hral dlhsie a aj presiel Dune 1. To bola hra..
Inak postup: Sinclair, Didaktim M + disketova jednotka na 5,25 diskety!!!!!!!!!!!, Amiga, PP 06, Pc 286, Pc 386, Pc 486 atd atd.. Z hier najviac spominam na: Highway encouter, Fred, Pssst, Manic Miner, Comando, Jet pac, Raiders, Moonstone, Elvira, Pinball fantasies, Dune 1, Dune 2, R-type, Civilisation, Doom II, Starcraft, Heores of might and magic...
Btw Egone a jojo odkial tahate full hry?
cstrike22

Re: Re: Re: Re: Re: Nejaka dobra hra na jesen?

Odoslaťod jojosavi 07 Sep 2007 17:36

ja ciste adventury moc nie. Ale napr. mix hororovej adventury a akcie to uz hej. Seria Silent Hill su podla mna jedny z naj hier. A celkovo japonci vedia spravit dobre hry. Len skoda, ze vacsinou na konzoly a na PC vyjdu neskor alebo vobec.
jojosavi

Re: Nejaka dobra hra na jesen?

Odoslaťod vlade 07 Sep 2007 17:38

Tu mas najlepsiu hru aku si mozes v sucastnosti zahrat. http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/Game.asp

totalne ma to chytilo, je to dost dost dobre :)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejaka dobra hra na jesen?

Odoslaťod jojosavi 07 Sep 2007 17:39

ja berem linky na hry, soft, filmy, ... z warforum.cz, mam zaplateny premium account na rapidshare.com a skoro vsetko co zhanam je uploadnuta tam, takze taham bez linitov :)
jojosavi

download

Odoslaťod yegon 07 Sep 2007 22:40

ja taham cez torrenty z mininova.org

z toho co si pisal si spominam na Dune a Elviru - to bola na svoju dobu prelomova adventura

jet pac a manic to je klasika mojich mladych cias :)
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!