Newbie - par otazok
Počet príspevkov: 30 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
ahoj
Tak to som zase ja, rozhodol som sa teda do toho ist na Expekte ale najradsej by som bol keby ma v mojom postupe niekto utvrdil .
1. Kupim si PaySafeCard dajme tomu 2 x 1000sk
2. cez pokerportal prejdem na Expect a prihlasim sa a dam vlozit money cez PaySafeCard . Ako ich tam zadam dve tie karty aby to server povazoval za startovaci zaklad ?
3. Kam zadam potom ten kod :POKERPORTAL
4. pise sa tam o 120% bonuse tak teraz neviem ako lebo priklady uvedene v popise hovoria o 100%bonuse.. (cize ak som spravne pochopil tak potom hranim ziskam tie body ked mi to pojde a postupne sa mi bude pripisovat za kazdych 1000bodov 1$ az do vysky 120%mojho vkladu ?
za vyriesenie mojho rebusu vopred dakujem :D
1. Kupim si PaySafeCard dajme tomu 2 x 1000sk
2. cez pokerportal prejdem na Expect a prihlasim sa a dam vlozit money cez PaySafeCard . Ako ich tam zadam dve tie karty aby to server povazoval za startovaci zaklad ?
3. Kam zadam potom ten kod :POKERPORTAL
4. pise sa tam o 120% bonuse tak teraz neviem ako lebo priklady uvedene v popise hovoria o 100%bonuse.. (cize ak som spravne pochopil tak potom hranim ziskam tie body ked mi to pojde a postupne sa mi bude pripisovat za kazdych 1000bodov 1$ az do vysky 120%mojho vkladu ?
za vyriesenie mojho rebusu vopred dakujem :D
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: ahoj
vsetko spravne, mozes este ale okrem expektu skusit aj CD poker, s kodom ppbonus mas 150% bonus z prveho depozitu, 10 USD do troch dni na ucet uplne zdarma, new depozitors 1000USD freeroll, kazdy pondelok freeroll 100 bubakov na veceru pre tych co pouzili kod ppbonus, da sa pouzit paysafe card a z casu na cas dostanes nejaky ten token. Ja som s CD spokojny, vacsinou tam hravam jacpot sng ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
.
chcem sa spytat ci sa nedaju hrat Holdem miestnosti, kde sa plati Ante (zakladny poplatok) pri kazdom kole , ale nehra sa s velkym SB a BB. Pretoze dost mi vadi ako hraju hraci , ze hraju vzdy len s niecim a ked zlozia neprichadzaju o nic.
-
Re: bonus
7 card stud sa hrá s ante.o inom neviem ako cash game.a o ten bonus sa báť nemusíš ,nemáš šancu nahrať ho.50 dolarov dostaneš za 5000 bodov čo nikdy nenahráš s 50 dolármi.5000 bodov ak dosiahneš tak 1000 dolárov prehráš minmálne.takže o tých 20% sa nemusíš báť.1000 bodov som nahral tak že som 500 dolárov prehral a dostal vysnívaný bonus 10 dol.a hral som 2 týždne hodiny denne cash game 0,25/0,5 a 0,5/1 dol./expektpoker./
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
:)
dik za radu , vcera som prehral 10usd , ale to hlavne preto lebo som hral Too many hands :)
a polku z toho som prehral v jednej hre ked som mal straight a on dostal na river karte full hand
este by ma zaujimalo preco sa hraju len 6-10 miestnosti , ja by som si zahral aj 4rku , tam sa striedaju casto BB, SB - cize treba hrat aj s horsimi kartami
a polku z toho som prehral v jednej hre ked som mal straight a on dostal na river karte full hand
este by ma zaujimalo preco sa hraju len 6-10 miestnosti , ja by som si zahral aj 4rku , tam sa striedaju casto BB, SB - cize treba hrat aj s horsimi kartami
-
Počet príspevkov: 30 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.