no konecne
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
no zda sa ze to ide
i ked sa mi nepodarilo uhrat vitazstvo v klobase (grats fidelkovi) tak v tom istom case som uhaluzil kvaldu na World Championship of Online Poker na PS za FPP a vyhral som 320$ seat este sa rozhodujem ci tie $ otocim na kvaldach a skusim vyhrat seaty na viac turnajov alebo sa priamo kupim na nejaky NLHE turnaj
pracujem este na kostarike a australii na titane a tom libereckom turnaji na paradise
chytil este niekoho okrem mna podobny kvalifikacny osial :) ?
pracujem este na kostarike a australii na titane a tom libereckom turnaji na paradise
chytil este niekoho okrem mna podobny kvalifikacny osial :) ?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: no zda sa ze to ide
ja, ale bez vysledku ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: no zda sa ze to ide
nehram teraz skoro vobec ale ked sa vratim z dovci tak to rozjedem vo velkom :-)
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
jojo...
az se taky vratim...z pracovni ,,dovolene,,:) bude casu na kvaldy...hlavne bych se chtel dostat na wsop, letos mi to vyjde vekove...takze bych si chtel dat nakej darecek k 21. O:-) a pokud by ten main vysel, tak bych asi zahral i par vedlejsich za FPP s P****Stars nebo za svy...nakej PL holdem a nebo razz...8-)
- Romanicco
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
wsop
no idem do to ho s tebou romanicco, pozyvam potom vo vegas na kavu :)
aj ked "letos" nam to uz nevyjde ;)
btw ved sa mozes kvalifikovat aj viac krat a peniaze za dodatocne package vyuzit na dalsie eventy, ja tiez ak by som sa kvalifikoval tak by som chcel hrat aj dalsie turnaje lebo ratat s nejakym uspechom v ME je pri pocte ludi co to hra dost nerealne
aj ked "letos" nam to uz nevyjde ;)
btw ved sa mozes kvalifikovat aj viac krat a peniaze za dodatocne package vyuzit na dalsie eventy, ja tiez ak by som sa kvalifikoval tak by som chcel hrat aj dalsie turnaje lebo ratat s nejakym uspechom v ME je pri pocte ludi co to hra dost nerealne
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.